weekoverzicht -Week 24- de tuin in!

Het is weer zaterdag en tijd voor een nieuw weekoverzicht van afgelopen week. De laatste paar weken van mijn verlof zijn toch echt aangebroken en is het nu langzaam aan aftellen tot ik weer ga werken. Maar eerst nog even deze week.

Zaterdag

Tijd voor kunstgras! Afgelopen week had Paul de tuin al afgegraven en nu kwam onze tuinman/ zwager het kunstgras leggen. ‘s morgens om 7.30 stond Paul al paraat in de tuin terwijl ik met de meisjes nog lekker lag te slapen.

Tegen het eind van de ochtend ligt het er bijna in. Het ziet er super strak uit. De laatste stukjes afsnijden, zand erover en klaar!

‘s middags gaan we lekker met z’n vieren de tuin in, lekker spelen en knuffelen met de kindjes. We leggen een kleed neer, eten een ossebol en knuffelen met z’n vieren.

Na de barbecue met Paul zijn zus en zwager gaan we lekker in de tuin zitten. De buren komen spontaan langs we zitten lekker de hele avond buiten met de vuurschaal aan. Top!

Zondag

Paul is vandaag de hele dag weg voor zijn werk, dus ben ik weer alleen met de kindjes. Ik besluit met papa en mama mee te gaan naar het bos met de hondjes. Emily gaat lekker met haar blote voetjes door het water. Een heerlijke middag!

‘s avonds is het tijd voor F1 en hebben we daar een lekker gebakje bij. Verstappen heeft mooi een podium plek veroverd. Een prima race.

Maandag

Emily is lekker een ochtend naar de opvang en ook nu gaat het met zindelijk worden weer hartstikke goed! Als ze thuis is drinken we lekker samen een smoothie met sinaasappel, aardbeien en yoghurt.

Kate is lekker in bad geweest en heeft weer lekkere krulletjes. Emily had dat ook altijd toen ze baby was. Sommige plukjes willen niet plat gaan liggen na het wassen.

‘s avonds gaan Paul en ik even een rondje met de motor weg. We maken een tussenstop bij starbucks terwijl mijn ouders even oppassen.

Dinsdag

Gisteren met boodschappen doen hebben we deze nieuwe hagelslag mee genomen, en hij is super lekker. Ziet er gezellig uit toch? Emily lust dat ook wel op een beschuitje.

‘s middags blijft Emily mopperen en is er van overtuigd dat ze niet hoeft te slapen. Na tien minuten met papa in het grote bed is ze vertrokken en slaapt ze een goede anderhalf uur.

Na het avond eten laten we vaak nog even de hond uit en lopen we langs een weitje waar allemaal beestjes staan. Emily wil dan de pony’s aaien en de varkens eten geven. We plukken dan gewoon de paardenbloem blaadjes die daar tussen het gras staan.

Woensdag

Vandaag is Emily een dagje thuis. We gaan samen cakejes bakken. We maken cupcakes met blauwe bessen en kruimels.

Als Kate in de box ligt valt het me pas op hoe groot ze geworden is. Haar shirtje is gewoon al te kort aan het worden!

Even een stop bij de fysio. Ik blijf maar last houden en kan niet eens normaal zitten.

Donderdag

‘s morgens wil Emily samen met Kate in de box. Kan ik mooi even boterhammen smeren. Emily vind het helemaal fantastisch om samen met Kate in de box te liggen.

De intake voor het kinderdagverblijf voor Kate is vandaag zover. Wat gaat dat hard! Over 2 weken gaat ze wennen en daarna is het voor het ‘echie’ en moet ik ook weer gaan werken.

Paul is vandaag vrij en we doen een rondje De wit in Schijndel en wat bouwmarkten. We willen graag een schaduw doek voor in de tuin zodat we met de verjaardag van Emily (en de rest van de zomer) voldoende schaduw kunnen realiseren om een beetje lekker buiten te kunnen zitten. Dat is toch net even wat lastiger dan gedacht.

Vrijdag

Vandaag is weer een Floor een Daan dagje! De kindjes spelen gezellig samen en we gaan met de hond wandelen. Ik heb Daan in de drager en Floor loopt met de meisjes. Kinderruil.

Eind van de middag nog even gauw een rondje tuincentrum. Ik wil graag lavendel voor in de tuin en ben nog opzoek naar het een en ander voor Vaderdag. Goed geslaagd komen we thuis en is het tijd om te gaan eten.

De laatste weken van mijn zwangerschapsverlof vliegen echt voorbij. Emily is nu ook bijna jarig en daar kijken we wel naar uit! Komend weekend is het natuurlijk Vaderdag en staan daarvoor leuke dingen op de planning. Ik heb er al zin in! 

Wat zijn jou weekend plannen? Doe je ook wat speciaals met Vaderdag?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge