Weekoverzicht -Week 28- Weer aan het werk!

Na een hele week verjaardagsspam zou je bijna vergeten dat ik afgelopen maandag weer aan het werk moest voor de eerste keer. Ik maakte weer foto’s de hele week en die deel ik weer met jullie. Maar eerste even een korte recap naar de verjaardag van Emily.

De uitgebreide variant vind je hier (klik!)

Zaterdag

De taart en verjaardag waren gewoon top. Ze is super verwend en lag uiteindelijk pas tegen half 10 in bed. Helemaal kapot maar wel heel erg gelukkig.

Zondag

Een lekker rustig aan dagje. Bram en Noud kwamen op visite voor Emily haar verjaardag omdat zij gisteren niet konden.

We sluiten de dag af met een barbecue en ijskoffie.

Maandag

Mijn eerste werkdag. Als ik de meisjes ‘s morgens weg breng heb ik het echt even zwaar. Ik ben vanavond pas echt laat terug omdat ik gelijk de avond moet werken. Daardoor heb ik gelukkig wel wat uurtjes om mezelf bij elkaar te rapen.

Paul stuurt me de overdracht van de kinderopvang. Ze hebben geknutseld en Kate haar voetafdrukje op het lijstje gezet.

Voor mij is het dus kolven op het werk. Ik vind het wel even een dingetje hoor, zo met je blote tiet ergens op je werk melk aftappen voor je kind. Het gaat ook helemaal niet zoals ik wil en ik krijg de eerste keer niet eens een hele voeding voor elkaar.

Bij thuiskomst eten we het laatste stukje taart van Emily haar verjaardag. Troostvoer it is.

Dinsdag

De eerste ochtendspits met 2 kinders! Ik moet echt even een tandje erbij zetten om op tijd klaar te zijn. Maar het lukt, 1 minuut voor half 9 ben ik op het werk. Ha

Eind van de dag ben ik wel een beetje gaar. Ik plof even op de bank en heb een momentje voor mezelf terwijl de rest slaapt en Emily even rustig zelf speelt.

Emily gaat bij de buren een aardbeien veter (veter aardbei noemt ze het) halen en krijgt een piano lesje, en Emily vind het prachtig.

Woensdag

We beginnen met een rondje ziekenhuis. Omdat die muts van het consultatiebureau haar werk maar half doet moeten we nu bij de kinderarts in het ziekenhuis komen. Ik maak me geen moment zorgen, maar ben vooral benieuwd hoe ze gegroeid is. Kate komt overal glansrijk doorheen, goed gegroeid en ook haar bloeddruk en hartfilmpje zijn goed.

Geen gezellig gezicht zo, met al die plakkers. Dat vond ik wel echt even een dingetje. Maar gelukkig ziet alles er super mooi uit.

Emily en Kate spelen samen op het kleed. Ik vind dit zo schattig. Emily is zo ontzettend lief voor haar zusje.

Als ik om 16u weg moet om de avond te gaan werken moet ik wel weer even slikken. Juist omdat ik de hele dag met de kindjes had vind ik dit nu even lastig. Maar gelukkig slepen mij collega’s me er door heen. Een collega heeft vandaag haar laatste dag en heeft een zak kitkat en mini bars mee genomen. Ik overdrijf een beetje en loop dus de hele avond te vreten. Het is zelfs een andere collega opgevallen. Omdat ik vroeg klaar ben vanavond heb ik mooi nog even tijd voor een rondje hardlopen. Een extra groot rondje, omdat ik zo ‘s avonds laat na 10uur niet meer door een park naar huis wilde lopen. Zo heb je altijd wat. Strafmeters 😉

Donderdag

Een dagje werken en dan weekend. Het gaat eigenlijk prima op het moment dat ik moet gaan, alleen ben ik vandaag niet zo op tijd. Ik val een paar minuutjes te laat binnen. Die ochtendspits is wel echt even een dingetje, met aankleden, boterhammen smeren, voeden en kindjes wegbrengen.

Romy komt ‘s avonds om mijn nagels te doen. In tegenstelling tot het fel roze vorige keer kies ik nu wat subtiels, zonder glitters en poespas.

Vrijdag

We beginnen met een regelnachtje. Kate komt om de 2.5 a 3u vannacht en vandaag overdag zelfs soms nog eerder. Echt heel uitgerust ben ik niet als Emily om 8.45 aan mijn bed staat. Ik zet ze naast me in bed en probeer nog even verder te slapen.

Ik ruim Kate haar kledingkast op, alle maatje 56 eruit. Hoe hard groeit dit kind?! Maar de stoere meisjes kleren maken daar plaats voor en dat vind ik ook erg leuk. Kleren van Emily in maatje 62 heb ik nauwelijks omdat ik dat toen gelijk weg gedaan heb, en maar goed ook want dat was herfst/winter collectie.

Tijd voor manuele therapie voor Kate. Het gaat super goed en haar nekje zit niet meer vast. We moeten nog wel een keer terug komen, maar dat is meer voor de zekerheid en de laatste blokkade te controleren. Emily leeft zich uit op de toestellen die daar staan. Een rondje sportschool voor deze dame!

Als we thuiskomen is Paul ook weer wakker en doen we een rondje stad. Dat is met dit weer natuurlijk niet compleet zonder ijsje! Ik heb Aperol Spritz en passievrucht, top combi!

Voor nu zit mijn eerste werkweek er gewoon al weer op! Ik ga even genieten van mijn welverdiende weekend. 

Fijn weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge