Weekoverzicht -week 3- Schade en een kapotte telefoon.

Een beetje een gekke week, super leuke dingen, maar ook gekke dingen. Ondertussen heb ik een nieuwe telefoon, want de mijne sneuvelde. Dat kon er nog wel bij afgelopen tijd. Kortom, niet te veel informatie, we gaan gewoon van start.

Zaterdag

Mijn zaterdag begint met werken. Ik werk nu weer afwisselend met mijn collega de zaterdag, vind ik niet erg. We eten lekker een broodje met z’n alle. En nu ik ze toch moet afhalen kan ik me niet inhouden een frikandellen broodje mee te nemen.

Emily is met papa en mama mee naar Decathlon. Ze test wat fietsjes en een stepje uit. Wat word ze groot ineens!

Na het werk langs het P.U.P van de appie voor de boodschappen. ideaal, zo hoeven we niet ook nog boodschappen te gaan doen vanavond. Ik ben pas tegen vijven thuis, dus dat scheelt weer.

Als we Emily bij papa en mama hebben opgehaald maken we samen pizza. Emily mag mee het deeg maken. Helemaal in haar element.

Zondag

klusdag. Er moest toch echt wat gaan gebeuren op de kamer van Emily, we kunnen het wel blijven uitstellen maar we gaan aan de slag. Emily was al vroeg wakker dus we hadden tijd genoeg. We witten een muur op de kamer van Emily.

en gelijk een in de huiskamer. Emily wil graag mee helpen, dus die krijgt ook een kwast in haar hand.

Maandag

Geen foto’s. Ik moet gewoon werken tot 18u en ben er klaar mee als ik thuis kom. Lekker op de bank met een kopje thee en klaar. Paul en ik zoeken de proefdruk voor de geboorte kaartjes uit.

Dinsdag

Tijdens het ontbijt met Emily kom ik tot de conclusie dat ook dit shirt weer te kort is. Ze groeit zo hard. Weer een stapeltje laatste keer outfits. Wassen, strijken en opbergen.

We gaan voor de schade van de auto weg. Fijn deukje.

Woensdag

Begon eigenlijk prima.

Ik mocht lekker naar het spahuys. Doordat ik op m’n rug lig word ik ineens heel erg beroerd. Ik moet me afmelden voor het werk en ga een uurtje terug naar bed. Dat doet me goed. In de zwangerschap update van week 27 vertel ik jullie hier wat meer en uitgebreider over.

Donderdag

De proefdruk van de geboortekaartjes is binnen. Ik ben zo benieuwd. We hebben een aparte voor een jongens en meisjes baby. Er zitten ook altijd van die mooie papier opties bij en kleuren voor enveloppen, de keuze is reuze. Nog twee en een halve maand, en dan komt de baby gewoon al.

Ik plof lekker op de bank met een tosti en wat vlogs. Onder andere die van Saar Koningsberger, die een paar weken verder zwanger is en die van Simone, waar wij afgelopen week ook weer inzaten. Hihi.

Emily doet een rondje als ware blogger met de camera door het huis. Angie moet op de foto, haar baby maar ook papa en mama. Ik vind de foto’s erg leuk, maar ze zijn te bewogen om te delen.

Op het werk kwam ik er achter dat de camera van mijn telefoon los zit en trilt. Zo kun je dus 0 foto’s maken omdat ie niet scherp kan stellen. Allerlei opties komen voorbij, maar ik mag de Iphone van mijn moeder zo lang even uittesten.

Vrijdag

Met andere telefoon op pad. Eerst de auto wegbrengen voor de schade expert. Floor komt ons daar ophalen en we rijden door naar Ikea in Eindhoven. Met Floor en Daan eten we lekker een taartje en drinken we thee.

We doen een rondje en komen met enkel een geurkaars naar buiten. Door naar de prenatal sale. Daar sla ik een mooi aantal kleren in, met flinke korting.

Als Paul wakker is en we de auto hebben opgehaald gaan we langs de Karwei. Roze verf en behang voor de kamer van Emily. Paul gaat daar mee aan de slag, ik ben heel erg benieuwd hoe het word!

Dit was mijn week alweer, morgen werk ik een dagje en is het weekend. Allerlei leuke dingen op de planning omdat ik bijna jarig ben, whoep, whoep. 

Wat zijn jou weekend plannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge