Weekoverzicht -Week 35- op vakantie!

Afgelopen week waren wij een weekje weg, gewoon simpel op de camping in Nederland maar liefst 15 (!) hele minuten rijden vanaf huis.

Zondag

We beginnen met de spullen inladen. We besluiten de dakkoffer niet te gebruiken maar dat betekend wel dat we twee keer moeten rijden. Een hele volksverhuizing zo. Als we geïnstalleerd zijn schenken we een wijntje in. Proost op de eerste vakantie met zn vieren.

Op het veldje zit een grote zandbak waar al speelgoed in ligt. Emily kan gelijk haar gang gaan. Lekker spelen.

We zijn even vergeten dat de lampjes in de caravan liggen en zitten alleen met deze lamp buiten. Wat een romantiek vanavond

Het is wel even een dingetje om beide dames in bed en slapend te krijgen. Kate ligt in het nestje naast Emily. Emily ligt in een vreemd bed en hoort natuurlijk van alles. Smoesjes ten top.

Maandag

We hebben een goede nacht gehad en Kate en Emily hebben zowaar uitgeslapen vannacht. Als Paul broodjes is halen liggen wij nog even lekker in bed.

Daarna ga ik even naar de fysio en laat ik mijn nagels doen. Ik kies voor rood dit keer, totaal anders als wat ik normaal zou kiezen.

Als ik weer terug ben op de camping doen we een rondje speeltuintjes en kinderboerderij. Ze hebben gewoon echt alles op deze camping!

Na het eten gaan we even langs Paul zijn zus. Emily wil poezen kijken en we drinken koffie. Als we aankomen liggen de poezen nog bij de mama te drinken.

Dinsdag

Vandaag doen we wederom weer lekker rustig aan. Ik heb een afspraak met Kate waar ik heen ga en Paul gaat met Emily zwemmen. Paul heeft Kate aangekleed in deze combinatie. Hoe dan jongens?

Nadat ik haar heb omgekleed gaan we samen op pad. Even langs thuis om de nieuwe maandfoto te maken. Ze lijkt zo hard gegroeid afgelopen maand.

Het is super lekker weer en de meisjes keten even samen bij papa als ik de tas in pak om te gaan badderen. Ze hebben een kinderbad in de vorm van een raceauto, Emily helemaal in haar element.

Woensdag

We starten lekker rustig aan op. Kate heeft ons getrakteerd op een poepexplosie om 6uur dus iedereen is gelijk wakker. Knuffelen in het grote bed, het fijnste wat er is

Na de regen doen we een rondje midgetgolf. Emily vind er geen klap aan, maar wij hebben samen een hoop lol.

na de midget golf is het dan eindelijk tijd om in den bosch de foto’s te gaan kijken. Het resultaat staat ondertussen al online.

We hebben Emily frietjes beloofd en we gaan langs de Mac. Helemaal gelukkig is dit kind.

Donderdag

Eindelijk een dag zonder afspraken. We starten extra vroeg op door een doorgelekte luier van Kate en heel de caravan is weer wakker. Broodjes halen en spullen inpakken. Tijd om te gaan zwemmen!

Kate en Emily doen het super. Als we ‘s middags naar huis gaan zijn ze beide helemaal afgeserveerd. We doen allemaal een klein tukje.

‘s avonds mooi tijd voor wat camping romantiek en een potje scrabble.

Vrijdag

Weer een lekker dagje op de camping. ‘S morgens begint Emily met de animatie en gaat aansluitend nog mee knutselen. Helemaal gelukkig en wij vinden het ook leuk om te zien.

Als we haar ophalen gaan we nog even het zwembad in, wat we de halve middag voor onszelf alleen hebben. Hoe tof?!

Nog even schminken en met Kate keten. Tijd om te badderen en naar bed te gaan.

Dit was onze week op de camping. Ik hoop dat het voor jullie ook leuk was om te zien, aangezien ik op mijn telefoon de blog in elkaar gezet heb.

wij blijven nog lekker een paar dagen op de camping. Volgende week hebben we nog lekker vakantie. Een fijne week!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge