weekoverzicht -Week 4- Promotie, feestje en sushi!

Tja, hoe moet ik deze week nou introduceren, ik weet het even niet. Het was een beetje een gekke week. Vol op in actie en de week vloog voorbij.

Zaterdag

Ik begin vandaag met een dagje werken. Volgende weekend ben ik vrij omdat ik dan mijn verjaardag vier. Dus nu twee zaterdagen aan het werk achter elkaar. Met de collega’s bestellen we een broodje. Ik eet weer de pollo pesto.

Na het werk pik ik even de boodschappen op bij het pick up point, luie huisvrouwen to the max, haha.

Bij papa en mama eten we met z’n alle broodjes hamburger. In eerste intantie zouden we met papa en mama eten, maar Floor en Tom lustte ook wel. Emily peuzelt ook lekker een hamburgertje op.

Ela komt even knuffelen met mij en de baby. Baby’s vind ie eigenlijk alleen vanaf een afstandje leuk, maar zo kan ze ze nog wel handelen.

Zondag

Ik had nog een spahuys behandeling te goed, dus die word vandaag afgemaakt. Net als de rest van m’n bikinilijn overigens, haha. Paul en Emily brengen me weg en die gaan even een boodschapje doen.

Samen drinken we naderhand in de stad nog even een drankje. Tegenwoordig is thee zoveel meer dan een zakje van de pickwick, hier word ik zo blij van. Echt lekkere losse thee.

‘s middags kijken we met z’n drieën Aladdin. Een van mijn Disney favorieten.

Maandag

Dit plaatje van rumag kom ik maandag tegen. Ik tag er een aantal collega’s in en we kunnen hier smakelijk om lachen, dat snap je.

Als we Emily haar pyjama aantrekken besluit ze uit baldadigheid haar tut te slopen. Er zit helemaal een scheur in en als we zeggen dat ie dus in de prullenbak moet schrikt ze wel even behoorlijk.

Dinsdag

Een half dagje, maar wel een spannende. Ik krijg te horen of mijn traineeship verlengd word, of niet. Maar hij word dus niet verlengd, ik ben vanaf vandaag officieel teamleider. Super trots en blij! Ik app Paul natuurlijk en hij heeft samen met Emily een appeltaartje gehaald en een kaartje. Super lief.

Woensdag

Emily is niet fit. Ze heeft de waterpokken. Afgelopen zomer dachten we al dat ze ze had, maar toen had ze 6 bultjes. Ik denk dat het niet heeft doorgezet toen en dat we dus nu aan de beurt zijn. Met koorts kan ik ze helaas niet naar de opvang brengen en gaat ze vanmorgen met mij mee naar de fysio.

Ik haal nog even gauw bij de jumbo een maaltijd om op het werk te eten. Echt een beetje troosteloos zijn ze, de magnetron maaltijden, maar deze is niet eens super vies.

Donderdag

vannacht was helemaal een bak ellende, gelukkig was Paul er om me bij te staan. Hij wilde vandaag eigenlijk de laatste hand leggen aan de kamer van Emily en de baby kamer maar dat komt er met een ziek meisje even niet van.

Als ik thuis ben hangen we in de huiskamer even wat plankjes op. Soms bedenk je dat het ineens rigoureus anders moet en dat doen we dan maar, haha.

Vrijdag

Weekend! Mijn weekend begon gisteren middag om 14u al, vandaag tijd voor leuke dingen. Charlotte komt vandaag en we gaan samen Sushi eten. Emily wil vroeg naar bed, dus we gaan met z’n tweeën op pad.

naar de Hema om wat spullen in te slaan voor mijn verjaardag. Hugo zero en een verjaardag tompouce.

Na de sushi krijg ik last van maagzuur, charmante foto zo, uit deze hoek. Wat en buik he! De rennies hebben plaatsgemaakt voor Gaviscon. Ik ben benieuwd hoelang dit goed gaat.

Morgen vier ik mijn verjaardag. Er komt alleen wat familie langs en ik houd het klein dit jaar. Vandaag laat ik mijn nagels doen en moet ik nog even een taartje maken en dan zijn we zover. 

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge