weekoverzicht -Week 5- Jarig!

Afgelopen week was ik jarig en dat heb ik deze week uitgebreid gevierd met zo’n beetje iedere dag taart, haha. Rond word ik toch, dus zo’n extra stukje gaat er prima in. Kortom, gewoon heel erg veel taart!

Zaterdag

Ik heb de boodschappen besteld bij de appie en ze komen ze thuis brengen. Terwijl ik zit te wachten drink ik lekker een kopje koffie. Emily wilde nog niet uit bed, dus die ligt nog in haar bed met ‘kamka’ te tutten.

De boodschappen thuis laten bezorgen vind ik echt ideaal, zo hoef ik niet in m’n eentje te sjouwen nu Paul vannacht heeft moeten werken en kan ik gewoon de rest er om heen doen.

Voor mijn verjaardag moet ik nog een soepje maken en een taartje bakken. Nu ik zo’n eind zwanger ben kan ik niet meer alles doen op een dag. Gek he? Ik doe me vast tegoed aan mijn verjaardag tompouce van de Hema.

Mijn nagels worden gedaan. Ik laat ze lakken met gellac en een glittertje.

Van m’n taartje en de rest van de verjaardag heb ik verder geen foto’s gemaakt. Heel simpel en klein, mijn ouders, zusje, broertje, oma’s en opa en dat was het. Lekker rustig. Nog even een selfie met een Hugo Zero. Cheers!

Zondag

De nacht verloopt een beetje trubbelig, Emily heeft echt nog last van haar waterpokken dus we moeten er een paar keer uit. Bij het opstaan verteld Paul ook dat hij niet fit is. Koorts, keelpijn, alles er op en er aan. Een kopje thee dan maar.

Als de twee zieken in bed liggen ga ik naar een verjaardag. Met taart natuurlijk! Een van de meisjes uit de vriendengroep is 1 geworden dus dat kan ik niet overslaan.

‘s middags ga ik met Emily door naar de verjaardag van mijn broertje. Hier eten we gezellig hapjes en pizza. Dinsdag als hij echt jarig is hebben we een verrassing voor hem geregeld, maar dat weet hij dus nog niet, haha.

Maandag

Ik moet een dagje werken. Ik heb deze week een super fijne week en een aantal dagjes vrij. Dus dat ik vandaag een hele dag moet werken is meer een uitzondering voor deze week als een gewoonte. Ik eet worteltjes in de pauze.

Dinsdag, Jarig!

Ik vraag aan Emily wat zij wil ontbijten. Stiekem weet ik het antwoord al, dus dat is alleen maar mooi. Ze kiest pannenkoeken! Prima verjaardags ontbijt dacht ik zo.

Daarna mag ik naar de kapper. Er komen meer grijze highlightes bij en de puntjes worden geknipt.

Als ik thuis kom ga ik taart maken voor mijn collega’s morgen. Paul gaat even de deur uit, en komt terug met een bos super mooie bloemen en de jasbeschermers voor mijn fiets. We gaan over twee weken samen een nachtje weg dus voor onze verjaardag doen we niet zo veel dit keer.

Samen met papa, mama en Bas gaan we uit eten bij de italiaan. Lekker een pizzatje. We moeten een beetje opschieten want ze komen Bas om 19.30 halen voor zijn aller eerste rijles. Als de bel gaat is Bas ook echt verrast en mag ie gelijk plaats nemen achter het stuur.

Terwijl hij weg is doen wij ons nog maar tegoed aan soesjes en donuts. Dat hoort op een verjaardag toch 😉

Woensdag

Ik maak ‘s morgens mijn taartjes af. Een cheesecake met frambozen en een chocolade taart met witte chocolade mousse. Te lekker! Zoals gewoonlijk heb ik weer veel te veel taart en gaat praktisch de helft weer mee naar huis. Die komen nog wel op 😉

Donderdag

Ik ben onverwacht een dagje vrij omdat we mijn shift verplaatsen. Ik doe de hele dag zo’n beetje echt niks! Heerlijk.

Ik ga even op kraamvisite bij Francis en haar zoontje. Ik neem bij Zoetegoed een dubbel chocolade cupcake mee. Te lekker!

Moet je zien hoe klein die handjes zijn. Nu Daan 4 maanden is, is dat verschil al weer zo groot. Over een maand of 2 hebben we er zelf weer zo eentje. Te schattig.

Vrijdag

De ochtend ga ik met Emily op pad. Ze heeft er geen zin in en duikt zo terug in bed. Lekker makkelijk.

Daarna door naar de Kwantum om voor gordijnen te kijken. En een rolgordijntje, stoelen, decoratie, een lamp en misschien een vloerkleedje. Haha. Ik heb ernstig last van hoogtevrees en Emily gaat op de trap (zo’n open, 3 verdieping hoge trap) allemaal enge dingen staan doen, dus ik heb zo’n beetje als n hysterische moeder staan gillen geloof ik. Heul fijn! naar beneden zijn we maar gewoon me de lift gegaan. Ik had mijn briefje met afmetingen niet bij me, dus gordijnen heb ik niet besteld. Enkel met een rolgordijn uit de sale gaan we naar buiten.

In de auto wil Emily tante Floor bellen. Dat doen we en gaan samen even thee drinken. Emily knuffelt met Daan, we eten worstenbroodjes. Thuis gaat Emily lekker een tukje doen. Ik doe even een powernapje op de bank.

om half 5 moet ik werken tot zo’n beetje kwart over negen. Onderweg naar huis pik ik nog wat kipnuggets op habijt de Mac haha

Paul is ook het hele weekend vrij en er staan allemaal weer gezellige dingen op de planning. Ik heb er zin in. En ik gok dat we nog wel een taartje of gebakje eten dit weekend haha. Wat zijn jou weekend plannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge