weekoverzicht -Week 6- Ziek!

Volgens mij is dit de allersaaiste week die ik tot nu toe gedeeld heb. Ik ben zo’n beetje de hele week ziek geweest, vet saai. Ook maakte Paul de kamer van Emily zo goed als af, dat werd dan wel weer tijd. Weer iets van de to do lijst.

Zaterdag

‘s morgens chillen we lekker met z’n in het grote bed. Paul had ook lekker vrij, we rommelen lekker aan vandaag en we zijn pas rond half elf beneden. Daarna op naar de kwantum en de bouwmarkt. We moeten het rolgordijntje omwisselen en ik we wilde het gordijn bestellen.

Daarna door naar de karwei, voor een lampen. Die zit tegenover de Macdonalds. Ik heb Emily al opgewarmd om lekker frietjes te gaan eten, haha.

Nu zo’n ochtendje op de rets ben ik aardig moe en voel ik me verre van fit. Ik ga op de bank liggen met een dekentje en een kop thee.

‘s avonds trek in lekker mijn onesie aan. Hij pas nog net over mijn dikke buik.

Zondag

Paul maakt de lamp op de babykamer terwijl ik op de bank lig. Ik kijk de vlog van Simone en als Paul klaar is krijg ik op m’n kop. Als je niet lekker bent moet je maar in bed gaan liggen is het commentaar. Nou dat doen we dan maar en daar verblijf ik zo’n beetje de rest van de dag.

Maandag

De afspraak voor de schade van de auto is vandaag. Die moet ik dus weg gaan brengen, ik voel me verre van fit, maar dit moet echt even. Ik krijg deze leenauto mee. ( en ik dacht alleen maar, kak, een Kia Picanto, maar hij viel me voor de 20km die we er dus afgelopen week mee gereden hebben 100% mee. Zuinig, binnenruimte was goed en best ok afgewerkt. Wel gehorig, veel rij geluid en muziek in de auto was ruk)

Door al het hoesten krijg ik last van harde buiken en mag ik langs de huisarts en vanuit daar door naar de apotheek. Na dit uitje ben ik er meer dan klaar mee en kruip ik met medicatie mijn bed in. Met thee en honing.

Dinsdag

Ook weer zo’n dag, in bed, met thee en niks. Ik neem niet eens de moeite om een foto te maken. Emily is de hele dag op de opvang wat voor nu wel lekker rustig is. Hoewel ik ze, hormonaal als ik ben, wel mis.

Woensdag

meer van hetzelfde. Ik heb vannacht echt zoo slecht geslapen, ik kan wel janken. Emily is ‘s morgens op de opvang en Paul haalt haar op.

Als Emily uit bed komt, na haar middagslaapje, komt ze even bij mij knuffelen. Met Shaun the sheep en Hazeltje.

Als Paul kookt en ik onder invloed van paracetamol mee naar beneden ga, wil Emily knutselen. Wat we maken, laat ik je dinsdag in een artikel zien.

Donderdag

Ik voel me een stuk beter als gisteren als ik uit bed kom. Ik vlecht Emily haar haren en ze gaat naar de opvang. We hebben deze week wat inhaal dagen van haar waterpokken dus ze gaat nu wat meer dan normaal. Super saai, maar nu met ziek zijn is dat eigenlijk wel fijn om zo je bed in te kunnen duiken.

Paul is vandaag vrij en maakt Emily haar kamer af. Behang, lijstjes ophangen.

Nog voor de middag ben ik he-le-maal gaar. Ik kruip met voedingskussen op de bank, terwijl Paul boven nog hard aan het werk is.

‘s middags mogen we onze eigen auto ophalen. Paul rijd en ik besluit even mee te gaan. Uitje van de week hoor!

Vrijdag

Ook weer fitter dan gisteren. Met het ontbijt krijgt Angie een kopje koffie van Emily.

We hebben de afspraak voor de intake van de kraamzorg. Bizar hoe snel dit gaat. We bespreken de dingetjes die voor ons van toepassing zijn en is dat ook weer geregeld.

De basisschool en kinderopvang hier uit de buurt komt langs met de carnavals optocht. Emily herkent de leidsters en Bram en Noud. We blijven even buiten kijken, helemaal in haar element is ze. Ze danst en krijgt snoepjes dus ze is helemaal blij.

Ik kruip even achter de laptop om weer wat te gaan doen. Bestel de boodschappen voor morgen, en daarmee is het bijna weekend! Ik heb besloten dat ik morgen weer begin met een dagje werken, nog niet topfit, maar het moet een keer.

Dit weekend is het hier carnaval, of we daar nog wat mee gaan doen hangt helemaal af van het weer en hoe ik me voel. Voor nu is het de planning dat we zondag wel even bij de optocht gaan kijken, mits het niet te koud is, haha. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge