Weekoverzicht -Week 7- Carnaval

Ik wilde er wat gezelligs van maken deze week, maar was nog verre van fit. Ik heb dus vooral eten op de foto gezet. Gelukkig ook Emily een aantal keer in haar carnavalsoutfit. Een extra checkje bij de verloskundige en dan is de week al gauw weer voorbij.

Zaterdag

Na een hele week ziek in bed ga ik vandaag weer een dagje werken. We halen met z’n alle weer lekker een broodje. Deze maand is het broodje van de maand een Oetelbol. Redelijk anti-kater, Omelet, kaas en bacon. Lekker!

Emily is met mijn ouders mee vandaag en ze zijn in Rotterdam. Emily mag lekker een broodje eten bij de subway en eet zelfs de sla op.

‘s avonds eten we met z’n alle bij papa en mama en als toetje een lekker stukje Skivlaai. Kersen, schuim, taart. Beter kan bijna niet.

‘s avonds zijn Paul en ik beide niet fit en gaan we vroeg naar bed met een paracetamolletje. Wat een feest!

Zondag

We hebben allerlei wilde plannen maar we zijn eigenlijk niet fit genoeg. We gaan lekker een stukje wandelen met de hondjes en eten daarna een lekker warme appelbol. Met warme chocomel.

We willen eind van middag eigenlijk naar de carnavalsoptocht maar Emily en Paul slapen samen even ‘s middags waardoor we te laat zijn.

 

Emily heeft haar onesie aan en wil haar baby onder de onesie. Zo heeft ze ook een baby in haar buik. Zo grappig om te zien hoe ‘bewust’ ze zich er van is.

Maandag

Ik moet vandaag weer werken, Paul is vrij en Emily ook. Ik ben vergeten vrij te vragen en omdat het bijna tijd voor mijn zwangerschapsverlof is vond ik het wel best. Emily en Paul bouwen samen de duplo trein door de huiskamer. Veel spannender word het vandaag niet voor mij.

Dinsdag

Emily mag vandaag verkleed naar de kinderopvang. Ze heeft het de hele week al over haar Spaanse jurk maar wil hem vandaag niet aan. Ze wil PER SE haar Barcelona shirt aan. Met een korte broek van haar PSV pyjama vind ik het wel best en gaat ze vandaag als voetballer.

Door al het hoesten ben ik nog steeds niet helemaal fit. Ik voel de baby ook niet helemaal zoals ik normaal voel dus tijd voor een extra check bij de verloskundige. Waarschijnlijk ligt de baby met z’n beentjes naar achteren waardoor ik de baby minder goed voel.

Na een uurtje thuis op bed gelegen te hebben met een kruik om mijn buik een beetje te ontspannen worden er in mijn buik weer feestjes gebouwd en is het weer zoals normaal. Gelukkig!

Paul is al naar bed als ik naar huis kom van het werk. Ik besluit met een paar collega’s nog lekker asociaal naar de Mac te gaan voor een late night snack.

Woensdag

Een gewone werkdag van 8.30 tot 17.30 en het is gewoon nog licht als ik naar huis ga! Ik word daar zo gelukkig van, zo zien we tenminste weer een beetje daglicht.

 

Donderdag

Ik werk een half dagje en heb daarna lekker weekend! Paul en ik kijken de middag naar het schaatsen op de Olympische Spelen. Lekker even rustig aan.

‘s Avonds probeert Emily met een wc rolletje naar de baby te luisteren. Op de een of andere manier lukt ons dat niet. Paul krijgt het ook niet gevonden. Zijn er mensen waar dit wel bij lukt?

En natuurlijk Temptation Island. Ohh jongens, wat een niveau.

Vrijdag

Ik begin de dag met een rondje huisarts en apotheek. Antibiotica it is! Ik ben zo verschrikkelijk aan het hoesten, m’n keel doet zeer en nu ook nog m’n oor. We zijn ook twee weken verder dus er mag ook wel enige actie.

Dan is het tijd voor de verloskundige en Emily en Paul zijn mee. We krijgen vandaag de groei echo waar ik uitgebreid over vertel in de update van week 31. Alles was goed. Super fijn!

De rest van de dag doen we niet veel meer. Met de pootjes omhoog en hopen dat de kuur snel wat doet. Paul mag ‘s middags naar de huisarts en krijgt ook een kuurtje mee. Mooi samen aan de ellende.

Voor nu is het weekend en zouden we eigenlijk naar de sauna gaan met een heerlijke hotel overnachting. Die hebben we helaas af moeten zeggen. Ik hoop dat je voor de baby er is nog een keertje zouden kunnen gaan maar ik ben er bang voor. Voor zou het fijn zijn als we opknappen en het snel lente is! 

Hoe was jou week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge