Weekoverzicht -Week 8- zon!

Ineens is het langer licht en het zonnetje schijnt. Na een weekje antibiotica voel ik me ook echt weer een stukje beter. En zo word de wereld weer een stukje mooier 😉 Gewoon een bijna normale week, maar wel met lekker veel zon. Ik had er weer zin in en we zijn er lekker op uit geweest.

Zaterdag

Ok, zaterdag dus niet echt. Paul en ik waren verre van fit en in plaats van een weekendje sauna werd het een weekendje antibiotica. Op de bank, met thee, paracetamols en thee. Emily mocht lekker met mijn ouders mee naar het spoorweg museum en daar kregen we onwijs leuke foto’s van doorgestuurd.

Terwijl Emily weg was hebben we ons zelf een soort van nuttig gemaakt met stofzuigen, dweilen, badkamer poetsen en strijker. Toch nuttig besteed. Ik bakte ook lekker perentaartjes. Er lag in de diepvries nog speculaasdeeg en ik besloot er wat lekkers van te maken. Goed gelukt al zeg ik het zelf. Ik maak ondertussen ook nog een groentensoepje. Huisvrouw ten top vandaag!

Ik kreeg een super leuk pakketje binnen voor Emily haar kamer. Die ga ik in de roomtour binnenkort zeker laten zien. Het is zo’n mooie poster, ik ben er blij mee.

Zondag

Rustig aan opstarten. Emily is zo knuffelig op het moment en op zondag ochtend hebben we uitgebreid de tijd om te kroelen. Voor 10u zijn we over het algemeen niet beneden op de zondag 😉

Echt heel fit zijn we beide nog niet, maar we besluiten toch lekker mee te gaan naar het bos. Even eruit, frisse lucht en genieten van het zonnetje. We doen een rondje van nog geen 2km en ik loop niet zo hard meer maar het was top.

Van deze temperaturen word je altijd zo lekker rozig als je weer binnen bent. Wij ploffen op de bank met nog een taartje en Emily doet lekker een middag dutje.

‘s avonds maak ik nog een soepje voor bij het avond eten. Heel simpel met de pakketten van de Appie. Echt een aanrader.

En natuurlijk de luizenmoeder. Ik ben fan, deze aflevering over seksuele voorlichting was echt briljant! Wie heeft hem gezien?

En echt, dat marketing team van Bol.com heeft het helemaal begrepen. Heerlijk! #nonspon

Maandag

Emily wilde vanmorgen 2 staarten. Dat doen we dan maar. Ik moet de rest van de dag werken en maakte verder geen foto’s.

Dinsdag

Emily word ‘s nachts wakker omdat ze moet hoesten en niet veel later zit ze huilend in bed. Ze heeft overgegeven. Het is 5.15u, dat word dus een bed afhalen, kindje poetsen, zelf dan maar douchen en door. Conclusie: om 7u zijn we beide gedoucht en aangekleed. Lekker op tijd vandaag.

Verder maakt ze geen zieke indruk dus ik breng haar gewoon naar de opvang. Als er iets is kunnen ze altijd bellen en heb ik al geregeld dat iemand haar op kan halen. Dat is gelukkig niet nodig!

Ik ben redelijk gaar als ik thuis kom en besluit goed voor mezelf te zorgen. Langs de supermarkt voor broodjes en geitenkaas. Lekker!

‘s avonds worden mijn nagels gedaan en zien die er gelukkig weer netjes uit. Door de zwangerschap zijn de vorige toch lelijk geworden en proberen we nu iets anders uit. Hopen dat ze nu wel mooi blijven.

Woensdag

We beginnen met fysio. Emily heeft nergens zin in en is alleen maar aan het mopperen. Dus met een mopperende peuter op pad. Daarna door om te tanken.

Naar huis en daarna aan het werk. Volgende week nog een weekje hele dagen dan nog 2 weken met halve dagen en dan is het tijd voor mijn verlof. Hoe bizar! Als ik thuis kom om half 10 drinken Paul en ik samen nog iets met een lekker stukje oude kaas.

Donderdag

een half dagje vandaag. Paul is vrij en we gaan nog even samen de stad in. de Hema voor GROTE onderbroeken voor het eind van de zwangerschap en de kraamweek en de Xenos voor knoppen voor een kapstokje voor Emily. Deze paaseitjes kwam ik tegen, jongens hoe dan? Wat doen ze me aan? Super lekker!

Deze plukjes, nu begint het weer een beetje te groeien, maar voor hoelang? Kaal zal ik in ieder geval niet worden, maar dit is verre van ideaal!

We gaan Emily op tijd halen van de opvang, ze heeft weer super mooie vlechten in haar haren. Ze hebben een stagiaire op donderdag die steeds de kindjes vlecht. Ik vind het super leuk!

Emily wil foto’s maken en ze gaat door de huiskamer op pad. Eerste haar baby als ware mama blogger over foto’s van maken. Daarna is haar BMW aan de beurt. De wielen, het stuur, het logo alles moet los op de foto.

Samen maken we ook nog even wat selfies. Ik ben zo verliefd op dit meisje! Hoe moet dat nou dalijk met nog een kindje?

Vrijdag

‘s morgens laten we samen de hond uit en mevrouw wil per se op haar auto een rondje mee. Gelukkig snapt ze dat ik dat ding niet ga lopen tillen en rijd ze het hele rondje goed mee.

‘s middags maak ik mijn 2017 jaarboekje af. Kijk ik naar kraambezoek boeken op internet en schrijf ik wat blogs voor aankomende week. Emily doet een heerlijk middag dutje. Samen kijken we nog lekker een filmpje met chocola.

Tom is vandaag jarig dus zijn verjaardag vieren we vanavond ook nog. Ik ga een beetje op tijd naar bed want morgen werk ik nog een dagje. Zo heb ik deze week weer 34u(!) op de planning, maar ze zijn voorbij gevlogen, bizar!

De countdown tot mijn zwangerschapsverlof is aan. Dagje voor dagje strepen we af, voor je het weet hebben we gewoon een baby.

Wij hebben een gezellig weekend voor de boeg, wat zijn jou weekend plannen? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge