Weekoverzicht -Week 9- Koud!

Weer een weekje voorbij. Voor de gene die nog niet buiten zijn geweest, wat was het koud he! Hoewel het zonnetje veel goed maakte, als je binnen was, achter glas, met de verwarming aan. We deden weer allerlei leuke dingen en ik laat ze zien.

Zaterdag

Ik moet vandaag een dagje werken. Mijn op een na laatste zaterdag voor mijn verlof. We hebben sinds kort een friettent gevonden die ook komt bezorgen. Dus dat doen we voor de pauze! Lekker een frietje speciaal.

‘s avonds thuis ploffen we op de bank. Voor wie is de mol begint bestellen we nog een keer een proefdruk voor de geboorte kaartjes. De gene die we besteld hadden waren toch nog niet helemaal wat we we van verwacht hadden. Dus nieuwe.

Zondag

Ik heb met mama afgesproken dat ik een taartje zou bakken. Samen met Emily maak ik de bodem, en de rest van de cheesecake. Met extra pure chocolade. Hij rook zo lekker!

We hebben een speeldate afgesproken in een binnenspeeltuin. De kindjes kunnen heerlijk los. Emily is helemaal in haar element en gaat zo’n 100x van de glijbaan. Ook Paul vermaakt zich prima en bouwt een grote toren.

Maandag

Emily is vanmorgen bij de opvang. Ik begin met een rondje stofzuigen, daarna doe ik me tegoed aan het Tony´s chocolade ei en een aantal vlogs.

Gauw onder de douche en door naar het werk. Ik doe nog een even een buikselfie. Ik heb het idee dat we een groeispurtje hebben.

Mama stuurt een foto van een puntje van de taart. Hij valt in de smaak.

Dinsdag

werk ik de ochtend. Als ik thuis kom kan ik lekker met Emily knuffelen. Ze is zo lief en knuffelig op het moment.

Ook de proefdrukken komen binnen. 4 stuks om uit te kiezen. Of eigenlijk twee. Een keer blauw en een keer voor roze.

Woensdag

´s morgens lekker met Emily aanmodderen. Ze geeft ´s morgens altijd Angie haar brokjes. Die twee zijn zo lief samen.

Daarna stort ik me op de strijk. Zelfs het dekbed overtrek moet eraan geloven. Nest drang?

Donderdag

Laatste dagje voor het weekend. Het waait zo koud! Verschrikkelijk. Ik breng Emily naar de opvang en ga zelf de ochtend aan het werk.

Om het weekend goed te beginnen ga ik met Astrid wat drinken. Aangezien we beide nog moeten lunchen bestellen we samen een lunchplank. Zo lekker. We kletsen bij en moeten er een eind aan breien omdat we gewoon thuis eten, maar anders zaten we er nu nog denk ik. haha.

Vrijdag

Emily en ik beginnen ‘s morgens lekker met niks. We liggen tot 10u samen in bed en als Paul thuis komt is het tijd om aan te gaan kleden. als eerst hebben we een afspraak bij de verloskundige. De weken vliegen nu echt om.

Begin van de middag ga ik op pad voor een High Tea voor de verjaardag van mijn Oma. Floor en Emily zijn ook mee. We hebben een heerlijke high tea bij de yoghurt barn.

En daarmee is het weekend echt begonnen. Morgen hebben we onze zwangerschap fotoshoot. Ik kijk er naar uit. Tijd om lekker rustig aan te doen, gelukkig voel ik me weer een stuk fitter en mag ik vanaf volgende week ook nog halve dagen gaan werken tot aan mijn verlof. 

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge