Weekoverzicht -Week 1- Oud en Nieuw, koud, lekker eten en slapeloze nachten

De eerste week van 2017 zit er al weer op. We deden wat nieuwjaarsbezoekjes en kregen veel lekkere dingen te eten. Die ‘goede voornemens’ schuiven dus mooi een weekje op 😉 Ook was het deze week natuurlijk goed koud en moesten we de ruiten weer krabben. Emily heeft flink last van vanalles en tandjes krijgen dus slapen ging niet zo fantastisch. Kijk je weer mee?

Zaterdag.

Oudjaarsdag. De laatste dag van het jaar. Onze boodschappen zijn al binnen dus we kunnen lekker rustig aan doen. Ik ga met Emily langs mijn zusje om daar de laatste boodschappen mee te doen. Gezellig! En ik heb daar wel geteld 0 foto’s van gemaakt. Lekker bezig dus 😉

Floor helpt met mijn haren krullen voor de avond. Ik kan er zelf niks van, dus altijd handig zo’n zusje. Ik vind het heel erg mooi gelukt, en met de halve bus haarlak die erin zit blijft het ook nog de hele avond mooi zitten.

We gaan oud en nieuw bij vrienden vieren. Emily krijgt lekker frietjes en een frikandelletje voor ze daar lekker naar bed gaat. Wonder boven wonder slaapt ze daar best goed en komt er voor we naar huis gaan maar een keer uit.

Om 12u natuurlijk een glaasje bubbels en rond half 2 vertrekken we naar huis. Het was een super gezellige avond!

Zondag.

Nieuwjaarsdag. Emily heeft deze nacht goed geslapen en nadat we ze om 2u in bed legden hebben we haar niet meer gehoord tot de volgende ochtend 8.30. Dat valt weer niet tegen. We starten lekker rustig op met broodjes in onze joggingpakken/onesie.

Emily is toch best wel moe en wil rond 11u toch echt weer naar bed. Ze loopt zelf naar de deur om dat aan te geven. Paul en ik ploffen op de bank en doen ons tegoed aan de carpool karaoke van James Gordon. Mijn favoriet is echt die met Bruno Mars of Lady gaga.

Een oliebolletje hier, een oliebolletje daar. En nog maar een glaasje bubbels bij papa en mama. Angie pikt ondertussen de mand in van de Labradoodle van mijn ouders.

We gaan nog even langs mijn opa en oma. Waar oma het kerstmis verhaal van Dick Bruna nog eens voorleest. Emily kent het verhaal al. Schaapjes, schaapjes, huis, baby, schaapjes. klaar 😉 Moeilijker hoeft het niet te zijn toch?

Als we rond 17.30 thuis zijn, zijn we behoorlijk af geserveerd. We geven Emily een hapje en leggen haar in bed. Zelf bestellen we, net als zo’n beetje half Nederland pizza.

En als toetje een restje van de kerst Tony Chocolonely.

Maandag

in de pauze op het werk doe ik me nog even tegoed aan een kitkat een cappuccino. Lekker om de week mee te beginnen. Ik gebruik de tijd van de maand als smoesje deze week 😉 Het zelfde geld voor het sporten maandag avond.

Dinsdag

Ik moet vandaag gewoon werken en dat is niet bepaald spannend voor de foto’s. Wel zijn we gestart met een nieuwe campagne die ik super leuk vind. De tijd vliegt voorbij! Het is zo 9u. Tijd om weer naar huis te gaan. We duiken er vroeg in, want je weet nooit wat de nacht brengt.

Emily piept, huilt, schreeuwt en gilt en uiteindelijk ben ik er klaar mee n trek ik haar deur dicht. Gelukkig word het al snel stil en hoor ik haar pas weer de volgende ochtend om 7u.

Woensdag

Ik knuffel even voordat we op staan. Emily word wakker met een flesje melk en zo kan ik me altijd even gauw aankleden en opmaken. Ideaal.

Als Emily op de opvang is vertrek ik weer naar het werk tot 17u vanmiddag. Ik ben door alle chaos en het slechte slapen echt niet zo in de mood om foto’s te maken. Het word er niet bepaald gezelliger op.

Op woensdag avond is het criminal minds avond en we drinken samen een bockbiertje.

Donderdag

deze nacht is echt verschrikkelijk. Emily is ieder uur wakker, en om 2u besluit ze klaar te zijn met slapen. Ze wil gewoon echt niet terug in bed en als ik om 3.30 een flesje maak en haar daarna weer in bed wil leggen is ze het er eigenlijk niet mee eens. Ik laat haar even mopperen want ik ben radeloos. Uiteindelijk word het stil.. gelukkig!

Om 7u meld ze zich weer, maar ik vind het echt nog een beetje vroeg om al op te staan. We snoozen samen nog even tot 8u bij ons in bed. En dan moet ik ze wakker maken natuurlijk.

Emily naar de opvang ik nog even naar de kapper. Ik moet krabben en het ijs zit er echt super dik op. Ik krijg het er ook niet makkelijk af. Bij de kapper is het dit keer niet heel speciaal, alleen weer even de puntjes eraf. Voor de volgende keer maak ik een langere afspraak voor verven en een ander model. Maar ik denk er nog even over na.

Mijn collega heeft gekookt dit keer. Super lekker, surinaams met pastei en bami. Lekker hoor!

Vrijdag

weekend! Heerlijk. Emily haalt even het oud papier uit de tas om nog even de folders door te lezen, terwijl ik een boterhammetje smeer. Dit zijn van die streken waar ik echt van kan genieten.

Na het douchen föhn ik haar haren droog, dan krult het zo mooi. wij hebben een plank gemaakt voor op de wastafel. zo hoeven we de koude overloop niet over met een nat en koud kindje, ideaal. En zo kan ze lekker voor de spiegel zitten.

Mijn oma was afgelopen week ziek dus waren we nog niet geweest om nieuwjaar te wensen. Vandaag kwam het er wel van en zijn we heerlijk wezen lunchen bij het bomenpark in Heesch. Lekker bij de haard en heerlijke gerechtjes.

Bij thuiskomst ligt mijn jaaroverzicht fotoalbum er al! Het is een flink dik boek geworden, maar we hebben zo veel leuke dingen gedaan!

En ik ga uit eten met mijn collega’s. Wat een slecht leven zo he? genieten! Het was wel heel gezellig maar het eten was niet fantastisch. 


Morgen gaan we met z’n drieën naar de dierentuin als het weer het een beetje toe laat. Hebben Paul en ik een nieuwjaarsborrel met de vriendengroep en zondagg hebben we een verjaardag. Het weekend zit al weer goed vol moet leuke dingen! Fijn weekend! Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

 

 

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge