Weekoverzicht – Week 10 – Binnenspeeltuin, lekker sportief en tussen de buien door (bijna) lente

Pfoe, die buien waren pittig van de week! Gelukkig had Emily super leuke laarsjes om door de regen te stappen. En in de plassen te stampen. En tussen de buien door leek het wel lente! Heerlijk hoor dat zonnetje! Er stonden ook een hoop sportieve activiteiten op de planning tussen de buien en de spierpijn door haha.

Zaterdag.

Wij hebben lekker weekend. Ik begin met een rondje sportschool. Door de spierpijn van vrijdag lukt het niet zo. Ik voel gewoon de vermoeidheid in mijn spieren. Ik besluit op de loopband te gaan hardlopen, en dat gaat grappig genoeg wel erg lekker!

‘s Middags halen Paul en ik lekker een broodje bij bakker Bart. Lekker een keer niet je eigen broodje smeren, voor het weekend gevoel.

We hebben een playdate met de tweeling die naast mijn ouders wonen. En hun ouders. We gaan gezellig naar de binnenspeeltuin hier in de buurt. Emily heeft echt de tijd van haar leven en gelukkig mogen wij ook lekker mee van de glijbaan, in de ballen bak en op de trampoline.

Emily was zo moe dat ze vóór 7u al in bed ligt. Wij drinken samen een heerlijk rood wijntje! #genieten #weekend 😉

Zondag.

‘s morgens dit dreumes draakje. Oh wat geniet ik van die ochtenden. Lekker samen in bed chillen, tv kijken en knuffelen! Genieten!

Ik ga met een vriendin hardlopen hier in de buurt in het bos. Ik verbaas me steeds over de plaatsen waar ik nog niet geweest ben, hoe mooi het hier in de omgeving is. Bizar toch?

Het buiten lopen ging me net wat minder lekker af als binnen, maar een nieuwe uitdaging is altijd welkom. Voldaan en moe naar huis. Maar eerst even stretchen!

Emily ligt voor haar middagdut te slapen als ik thuis kom. We eten op de bank even een boterhammetje voor we naar de bakkersbeurs vertrekken. Zo geen baby meer dit meisje.

Op de bakkersbeurs krijg je natuurlijk met zo’n meisje allerlei lekkers! We beginnen met een donut

wat taartjes..

en macarons! Waar ik er ook een paar van mee neem voor thuis.

Maandag.

We chillen samen even in bed voor we aan de dag beginnen.

Emily naar de opvang en ik naar de sportschool. Ik train m’n armen en schouders. Er is een groepje vrouwen aan het trainen waar ik me deze ochtend aan irriteer dus ben ik er gauw weer klaar mee, soms heb je van die dagen 😉

Ik besluit nog even koffie te drinken in de sportsbar.

‘s Middags met het zonnetje lijkt het toch bijna lente. Na een stukje met de fiets te zijn geweest gaan we even in de tuin spelen. Emily wilde op de schommel! Lekker bijna lente.

Dinsdag.

Heb ik altijd onze badder ochtend. Lekker douchen en tutten met Emily. Ze wil tegenwoordig net als mama een handdoek om haar haren. Dit is toch te schattig!

Omdat ik vanavond pas hoef te werken ga ik met mama lunchen in de stad. Emily is gezellig mee en kiest ook wat lekkers uit.

Na het lunchen is Emily moe en kan ze lekker naar bed. Ik stort me even op de strijk. Emily heeft tegenwoordig ook een flink aandeel in de berg was.

Woensdag.

Na een dag werken, met regen. Kom ik thuis en heeft Emily haar laarzen aan. Ze blijft maar roepen: ‘buiten’ Mevrouw wil naar buiten dus, met laarzen aan door de plassen lopen.

Van plas naar plas zeg maar. Genieten hoor dit!

‘s avonds met Paul kijk in suicide squad. Er is gewoon echt niks op tv wat we willen kijken.. Zo irritant!

Donderdag.

Na een ochtend werken zit het er voor mij al weer bijna op deze week. Ik ga met Paul lekker lunchen. Lekker even wat quality time samen. We eten een hamburger, lekker ongezond haha.

En omdat het eindelijk is gestopt met regenen besluiten we met de Angie en de Labradoodle van mijn ouders te gaan wandelen. Dit is toch super mooi? Lekker in het zonnetje!

‘s avonds nog even een klein rondje sportschool en dan ben ik er wel weer klaar mee voor vandaag hoor haha.

Na het sporten kijken we Temptation Island.. echt wat een ja hoe moet je dat omschrijven, ordinaire bende. haha. Guilty Pleasure tot en met!

Vrijdag.

Ik ga met een vriendin even naar een baby winkel hier in de buurt. Zij is zwanger en ik word er gewoon echt te hebberig van. Kijk dit dan? te schattig toch? Zo’n trek-dier met kleine egeltjes er achter.

Baby Compagnie is zo’n mooie winkel. T is dat ik niet zwanger ben, en zeker niet van een eerste kindje want anders had ik er zeker een krantenwijk bij moeten doen. Ze hebben er alle mooie merken, baby’s only, koeka, Noppies, done by deer. En hele mooi accessoires.

Ik leg Emily thuis in bed. Dat is zo praktisch, want Paul is thuis en ligt ook in bed. En wij gaan lekker lunchen. Ik eet een broodje warme geitenkaas met bacon uit de oven. In dit zaakje heb ik gewerkt tijdens de zwangerschap van Emily, maar wat is dit lekker! Maar echt!

En een wortel taartje toe 😉

Als Emily wakker is maken we samen de nieuwe done by deer puzzel. Ik heb hem vooral voor mezelf gekocht ;-). Ik vind Done by Deer zo’n mooi en leuk spul. Maar Emily kan deze puzzel al best goed!

Met het zonnetje de hond uit laten, met de loopauto. Emily rijd natuurlijk niet het hele rondje zelf, dus ik knoopte er een honden riem aan en zo maakten we samen het rondje. Emily vond het super leuk en de mensen in de auto’s die langs reden en de fietsers enzo.. en het ging beter dan ik verwacht.

Morgen nog een dagje werken en dan lekker weekend! Hopen dat we aankomende week ook weer zulk prachtig weer hebben. Ik houd er van! Kom maar door met de lente, de cabrio roept al!

Een heel erg fijn weekend! Heb jij leuke plannen deze week?

5 reacties

  1. Leuk overzicht! Emma vind het ook nog steeds leuk om in de plassen te stampen met der regenlaarzen haha! En die macarons wauwwww. Wat vonden jullie van suicide squad? Ik ben een nogal grote harley fan (vanuit de strips zeg maar) en vond hem een beetje tegenvallen… Al vond ik dat dat zeker niet aan Margot Robbie lag!
    Daisy Dingen onlangs geplaatst…De 5 favoriete Disney films van Emma.My Profile

    1. Ik ken eigenlijk alle strips niet haha. Ik vind de film wel erg leuk. Niet zo’n spannende verhaal lijn, maar kijkt wel lekker. Margot Robbie is leuk! Deadpool vind ik ook een leuke film, ken je die?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge