Weekoverzicht – Week 11 – lente, speciaal biertjes en paaseitjes

Wat een heerlijk weer he, deze week. Ik krijg er echt lente kriebels van! De wereld ziet er zo veel gezelliger uit met een zonnetje! Weer een vers weekoverzichtje van afgelopen week.

Zaterdag.

Ik moet vandaag een dagje werken. Emily gaat lekker naar papa en mama vandaag. Die gaan weer een gezellig dagje tegemoet.

Ik eet lekker op het werk een broodje carpaccio. Ik kon niet kiezen, maar ik hou echt van carpaccio.

Na het werk gaan Paul en ik boodschappen doen en we maken nog even een tussenstop bij de Mitra. De Mitra bij ons heeft echt heel erg veel soort speciaal bier en we kopen echt voor 40 euro bier. En ze hadden deze van Tony’s. Die gaan natuurlijk mee.

 

Daarna gaan we Emily halen bij papa en mama en eten we daar gezellig mee. Emily heeft een hele leuke dag gehad en ze zijn naar de Intratuin geweest. Emily vond de konijnen echt fantastisch. Ze zijn ook zo schattig!

Paul en ik drinken thuis nog een liquor 43. Lekker!

Zondag.

We beginnen de zondag sportief. Paul gaat een ronde fietsen en als hij terug is ga ik met Angie een rondje hardlopen. Alleen heet Angie er echt geen zin in, die is niet vooruit te branden. Beetje jammer!

‘s middags fietsen we naar mijn Oma voor een borrel, ter nagedachtenis aan mijn opa. Dat doen we ieder jaar. Met allerlei lekkere hapjes.

Thuis drink ik met Paul de rest van de wijn op met een lekker hapje.

Maandag.

Ik begin weer met een rondje sportschool. Ik heb stiekem toch een beetje last van het hardlopen dus maak een afspraak bij de fysio.

Maandag middag moet ik werken, wat echt een beetje zonde is met dit mooie weer. maar het is niet anders, als ik thuis kom is Emily lekker buiten aan het spelen. Ik zet de zandbak buiten, alleen moeten we dus nog even zand halen. Emily vind het zo ook prima.

´s avonds dus even op en neer naar de fyiso, lekker met de fiets. Gelukkig niks ernstigs, maar gewoon even trainen en goede hardloop schoenen halen. Gelukkig.

Dinsdag.

Eigenlijk echt een hele saaie dag, haha. Ik ben thuis met Emily en ze is niet helemaal top fit. Ze is aan het hoesten en snotteren. We badderen samen en als Paul thuis komt ga ik werken. Na het werk om 21u drink ik nog even een kopje thee met een koekje erbij.

Woensdag.

Emily heeft vannacht echt de halve nacht liggen hoesten, zo sneu. Om kwart over 4 heb ik ze nog maar een keer hoestdrank gegeven en toen werd het stil. Tot de wekker om 7u weer ging. Tijd om te gaan werken en Emily naar de opvang te brengen.

Na het werk natuurlijk stemmen.

En de woensdag is geen woensdag zonder bodypump!

Als ik terug thuis ben vind ik dat ik wel een karamel zeezout paaseitje verdiend heb. En een kopje thee. Zo heb ik ook genoeg water gedronken vandaag.

Donderdag.

Tijd om lekker rustig op te starten. Emily is niet top fit en gisteren had ze iets verhoging, vanmorgen is deze gelukkig weg en breng ik haar naar de opvang. Dat staartje en strikje, zo schattig!

tijd om te tanken. Ik vind dat altijd zo’n dure hobby. maar het is niet anders. Maar echt, wat een lekker weer vandaag! Ik heb lekker m’n bodywarmer aan. Het kriebelt echt om de cabrio uit de schuur te halen!

Samen met Paul eet ik een wrap met rosbief. Lekker!

´s middags wel even werken, maar het is maar een half dagje. En dan lekker weekend! Helaas worden we door de opvang gebeld dat Emily flink koorts heeft. Of we ze op komen halen. Thuis lekker bij papa hangen en frozen kijken. Er is geen beter medicijn 😉

´s Avonds is het natuurlijk weer tijd voor temptation Island. Wat een foute bedoeling, guilty pleasure tot en met.

Vrijdag.

Emily is vannacht nog flink aan het hoesten geweest. Ik heb niet zo heel lekker geslapen. Emily heeft vanaf 6.15 bij mij in bed gelegen. Toch wel heel schattig zoals ze bij me in bed ligt te slapen.

Emily is een beetje mopperig maar gaat wel lekker spelen. Lekker met haar pannen aan de slag. Angie krijgt een kopje thee van d’r.

Ik ga bij een vriendin nog even koffie drinken. Haar dochtertje is nu 7 weken oud, zo lief, zo’n klein meisje. Ongelofelijk dat Emily ook zo klein geweest is. Ik kan me daar niks meer bij voorstellen.

En dan nu weekend! Hopen dat Emily weer een beetje opknapt en een beetje lekker slaapt. Wij gaan voor een lekker rustig weekend en jij? Wat zijn jou weekend plannen?

 

 

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge