Weekoverzicht – Week 12- nog meer biertjes en zonder jas naar buiten!

Een aftel weekje, maar dan met alles, aftellen tot het weekend. De laatste biertjes drinken en genieten van de lente! Toch even met een beetje sport tussen door, maar de week is weer om. Tijd voor een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag.

Ik begin met een lesje core training. Geen CX maar het was behoorlijk pittig.

We doen een rondje Hema met z’n drietjes. Paul is ook lekker vrij. We kopen paaseietjes bij Hema. Lekker karamel zeezout en met mint vulling, net After Eight!

‘s middags hebben we verjaardag van Bram en Noud. Lekker Paw Patrol taart!

Zondag.

Zondagen zijn voor pannenkoeken! Daar hadden Paul en ik zin in.

We hebben afgesproken met Simone en Mirthe bij een binnen speeltuin. Onderweg komen we een Ferrari tegen! Als ie langsrijd doen we het raam even open haha.

Bij Kids Castle springen we op het springkussen

en gaan we van de glijbaan.

We blijven gezellig bij Simone, Thijs en Mirthe eten! Zo grappig dat wel elkaar alleen via de blog kennen maar elkaar nu al een paar keer ontmoet hebben en dat we zo leuk contact hebben. En vandaag dus een spontane date bij een binnenspeeltuin.

Thuis drinken Paul en ik nog een speciaal biertje. We lijken wel een stelletje alcoholisten zo met iedere keer al dat bier. Ik heb een Pumpking Ale, dat is echt zo lekker! Die zijn wat zoeter en smaken heel romig. Echt een nieuwe favoriet hoor!

Maandag.

Start ik lekker rustig op met Emily. Lekker samen knuffelen en kroelen in bed. Zelfs zonder borstvoeding blijven die ochtenden voor mij een intiem gezellig momentje.

‘s avonds, na het eten, gaan we nog even naar mijn ouders, die aan het klussen zijn en het hele huis ondersteboven hebben staan. We drinken daar koffie.

Dinsdag.

Ik moet de middag en de avond werken. Altijd saai om een prakje op te warmen en daar op te eten. En Skyr als toetje.

‘s avonds drink ik deze Tony’s stout, ik wil graag m’n speciaal biertjes op hebben voor m’n menstruatie zich aandient haha. En Paul mag natuurlijk mijn bier niet opdrinken 😉

Woensdag.

Ik moet de ochtend werken. Emily was vroeg wakker en ik maak nog even foto’s van haar outfit. Ze is zo lekker vrolijk ‘s morgens!

Na het werk is het tijd om de ramen te lappen. Nadeel van de lente en het zonnetje is dat je ziet dat je ruiten zo vies zijn.

En stofzuigen…

Als Emily wakker is doen we even een rondje door de stad en halen we wat boodschappen. We koken vanavond bij papa en mama omdat zij aan het klussen zijn. Ik maak pasta met pesto saus. In huis is het natuurlijk een tikkeltje chaos, maar de nieuwe vloer ligt erin. Zie je Angie liggen?

Het ambitieuze plan om naar de Bodypump te gaan valt een beetje in het water. Dan maar een biertje op de bank, ze zullen toch op moeten…

Donderdag.

Oke, toch maar naar de sportschool. Al die smoesjes iedere keer. Anders komt het er echt niet van deze week. Ik train mijn benen en billen en doe even mee met het buikspier kwartier. En dan zit een uurtje er al gauw op.

Ik eet met Paul nog even een tosti voor ik ga werken. Lekker met chorizo en kaas. We hadden nog een restje meergranen en pompoen brood en ik ben dan zo iemand die het leuk vind om dat half-half te doen.

Het laatste dagje werken. Weer een eetfoto. Een pitabroodje en een tomaten soepje. Ook weer zo’n opwarm maaltijd. Maar om 21u heb ik wel weekend!

Vrijdag.

Ik start lekker rustig op met Emily. En met aankleden besluit ik voor een licht roze explosie te gaan. Haha. Je kunt er echt niet omheen dat het een meisje is. En met een armbandje om, mooi!

Wat een lol samen. Het word tegenwoordig echt een uitdaging om een foto te maken van Emily haar outfit.

We gaan op de fiets even naar mijn opa en oma. Met onze zonnebril op.

En bij thuiskomst wil mevrouw graag nog even buiten spelen. In de zandbak zonder zand. Ik ga ook lekker even in het zonnetje zitten. Heerlijk hoor!

Mijn tulpen staan in bloei, echt lente!

En dan is het voor mij al lang en breed weekend. Paul moet nog een nachtje werken. Als die morgen bij slaapt ben ik met Emily op pad naar het Feel good en Shop event in Veghel, samen met Simone en Mirthe! Ik heb er zin in.

Ik hoop dat het volgende week ook weer zulk heerlijk weer word! Wat zijn jou weekend plannen?

 

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge