Weekoverzicht -Week 14- nieuwe auto? Sauna en tijd voor de zandbak!

Na een overvolle zaterdag en drukke werk week had ik op woensdag middag al een soort van weekend. Erg klinkt dat he? Vandaag nog even aan het werk en dan echt aftellen tot onze vakantie! Ik heb er zin in!!

Zaterdag.

de dag begint vroeg, Paul en ik brengen Emily naar mijn zusje. Wij gaan naar de presentatie van de nieuwe Volvo XC60.

Bij de receptie hadden ze deze XC90 staan die je op afstand kunt besturen, tikkeltje decadent als je het mij vraagt en die wielen..?

Heel erg gave auto en natuurlijk voorzien van allerlei nieuwe foefjes en snufjes. Maar dat van die nieuwe auto is natuurlijk niet helemaal serieus, vanaf €60.000. Niet helemaal ons budget dus, haha.

En de koekjes bij de koffie waren erg lekker. Na een uitgebreide uitleg en even in de auto te hebben gezeten is het weer tijd om Emily op te halen want er staat een hoop op de planning vandaag.

Als Emily in bed ligt gaat Paul even naar een Ducati dealer in overasselt om daar een rondje te rijden op 2 modellen van Ducati. Kan slechter vandaag toch?

‘s avonds is het tijd voor pizza bij Astrid en Sanne. Lekker zelf gemaakt.

En dan door de regen naar huis, omkleden en naar de verjaardag van het zusje van Paul. Ik sta ‘s avonds een klein beetje in te kakken. Maar het was erg gezellig!

Zondag.

Na een rustig ontbijtje op naar Ikea. We kijken voor een nachtlampje en Emily vind deze knuffel poes. Die moet natuurlijk mee naar huis. En er word nu al goed voor gezorgd. Hij krijgt drinken en eten.

Wij maken een tussenstop voor koffie en een princessengebakje. Waarbij Emily natuurlijk het taartje toe eigent 😉

Met poes en een koekje.

Paul gaat ‘s middags een rondje fietsen en Emily ligt lekker in bed. Ik heb lekker even tijd voor mezelf met een Linda en karamel zeezout eitjes.

‘s avonds een meiden uitje met mijn Oma’s, moeder en zusje. We gaan gezellig uit eten. Lekker een gedeeld voorgerecht met carpaccio, rivierkreeftjes, Serranoham en geitenkaas. Als hoofdgerecht heb ik lekker een hamburger en een flink toetje met chocolademousse, popcornbavaroise en ijs. Een heel geslaagde avond!

Maandag.

Beginnen we vroeg met een ochtend en middag shift. Tussen de middag een salade met geitenkaas. Even bijkomen van al die lekkernijen van afgelopen weekend hoor.

Nu ben ik vandaag niet wezen sporten en besluit ik dus een rondje buiten hard te lopen. Het gaat echt super lekker en ik merk gewoon dat het me ook steeds beter af gaat. Tempo wat omlaag maar wel stabiel.

Dinsdag.

Het is echt een ellende nacht, Emily moet heel erg hoesten en ik ben daar mee bezig van 3.30 tot 5.15. Als ze eindelijk stil is hoor ik de wekker ‘s morgens ook niet en slapen we dus allebei tot 9.30. Niet handig, maar wel erg lekker.

En weer aan het werk. Een soepje, salade en broodje als avond eten. Dit vind ik nog enigszins te doen als opwarm maaltijd.

Woensdag.

Na het eten gelijk door naar de bouwmarkt, want jawel! We gaan zandbakzand halen. Emily is dol op buitenspelen en op de opvang speelt ze ook vaak in de zandbak. 75kilo zand op t karretje. Hoppa!

‘s avonds doen we weer een lesje bodypump. De weegschaal was ook erg vriendelijk vanmorgen, dus tijd om dit vast te houden! De nieuwe release gaat zeker voor spierpijn zorgen, ik voel het.

Donderdag.

Emily gaat naar de opvang, wij hebben besloten vandaag eens tijd ons samen te besteden en gaan naar de sauna. Ik heb een tijd geleden kaartjes gewonnen voor Thermen Busloo, dus dat kwam goed van pas.

Een heerlijk dagje sauna. Ook nog een hele mooie sauna, jammer dat het zonnetje niet zo scheen. We hebben heerlijk een tukje gedaan in de infraroodsauna, gebubbeld in het bubbelbad en lekker genoten van de rust met een kopje koffie en een boekje.

Emily word door Floor opgehaald bij de opvang en krijgt lekker een happy meal. Kan slechter 😉

Als we Emily in bed hebben liggen genieten we nog lekker even van een hapje sushi en dan is de dag al weer om.

Vrijdag.

Na een heerlijk nachtje slapen moet ik haasten om op tijd bij de huisarts te zijn, en na dat ze me vergeten zijn en 45min wachten heb ik ook nog deze verrassing onder de ruitenwisser. KAK! Ik was m’n parkeer app door alle haast vergeten aan te zetten. En dus te laat aangezet. Niet blij mee!

Om een beetje tot rust te komen vul ik samen met Emily (in haar witte maillot) de zandbak met zand. Een zak is een beetje een aanfluiting hoor. Zakje 2 erbij en scheppen maar. Paul vind het voor nu even genoeg zand, maar als ie niet kijkt van de week mik ik die laatste er ook gewoon bij 😉

Die (ondertussen zwart geworden) maillot wisselen we maar even om voor een jogging broek. Onder hevig protest. Haha.

En een rondje kinderboederij, 5 minuten voor sluitingstijd. Maar we hebben wel de konijnen geaaid. 


Vandaag, zaterdag, moet ik werken van 10 tot 16u en dan heb ik heerlijk weekend! Morgen ga ik nog een dagje naar de sauna met mijn zusje en hebben we echt een top! week voor de boeg, met maandag Bruno Mars en inpakken voor ons weekend Maastricht. Die je het paasweekend natuurlijk voorbij ziet komen. Ik heb er ZOVEEL zin in! Wat zijn jou plannen voor aankomende week?

6 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge