Weekoverzicht – Week 17 – Babyshower, koningsdag en heel veel eten

week 17, check. Die weken zo rondom mei zijn altijd zo raar, vrije dagen met Pasen, Koningsdag, dodenherdenking, Bevrijdingsdag en Pinksteren enzo. Maar het breekt wel lekker de week. Deze week natuurlijk Koningsdag, heb jij wat leuks gedaan?

Zaterdag.

vorige week zag je al dat ik een taart maakte alleen kon ik toen nog niet vertellen waar dat ie voor was. Maar nu wel, want hij was voor een babyshower. Ik maakte de taart in de vorm van een rompertje voor de mama to be!

Emily geniet lekker van haar fruithapje. Ik kocht frambozen voor haar die ze natuurlijk in een keer allemaal al op wilde eten.

En de eerste oogst van mijn Albert Heijn moestuintjes, tuinkers. Lekker op een broodje oude kaas.

De babyshower was ‘s middags  met een glaasje alcohol vrije bubbels en een taartje.

Zondag.

Ik doe een poging tot een vlecht maken bij Emily. Het lukt me gewoon niet om een mooie invlecht te maken, dan maar zo. Ik maak er een paarden staartje bij, dat staat zo wijs.

‘s avonds eet ik met Paul lekker sushi! Oh jongens wat houd ik van sushi!

Maandag.

Ik ben niet helemaal top fit en moet me helaas ziek melden op het werk. Op de bank dus, met koffie, kwark en frambozen die ik kon verstoppen om zelf op te eten. en mijn 2 BFF’s Linda en Tony.

Nadat Emily ‘s morgens op de opvang is geweest eten we ‘s middags lekker een kiwi en een banaantje. Ze heeft er tegenwoordig een handje van om zich weer te laten voeren. ‘Zelluf doen’ is hier nog niet echt aan de orde.

Dinsdag.

Lekker even naar de kinderboerderij met het buurmeisje. Ze verschillen een half jaartje maar kunnen het super goed vinden die dames. Zo leuk! Schaapjes aaien, in de bolderwagen rond gereden worden door papa.

Woensdag.

Een rustig aan dagje. Emily wilde haar T shirt me de eenhoorn aan.. Een duidelijke mening heeft ze al wel, dus dat. Even poseren met je handjes in je zakken 😉

Bij de boerenbond even bij de kuikens en de konijntjes kijken. Emily vind ze zo leuk dat ze kei-hard staat te gillen van de pret. Alleen mogen we van Paul dus geen konijn of cavia, balen.

Donderdag – Koningsdag.

Er komt een vriendinnetje van mij naar ons om samen Koningsdag een beetje te vieren. Paul moet vandaag wel gewoon werken dus die ligt vanmiddag in bed. Emily klimt ondertussen in haar poppenwagen. Hoewel ik het er hier nog wel grappig uit vind zien is dat een paar minuten later wel echt over.

Ze is er weer in en uit aan het klimmen en ze maakt dan ineens echt een kei harde smak met poppenwagen en al. Zelfs Paul werd er wakker van, zo hard. Ik heb het niet zien gebeuren maar ze moest echt heel erg huilen. Tand door haar lip, dat bloed natuurlijk flink. Later zie ik dat er op haar hoofd een bult zit en haar kin echt donker blauw geworden is.

Na een cappuccino gaan Francis me leren om de haartjes van Emily in te vlechten. Ik moet nog wel oefenen hoor, maar zo heeft Francis de haartje van Emily gedaan. Zo schattig!

We gaan nog een rondje over de Oranje markt en gaan lekker lunchen. Ik heb een croque met gehakt en jalapenos. Zo lekker!

Als Paul wakker word gaan we even naar de stad. Kijken of het een beetje gezellig is bij de oranje feesten. We eten samen een ijsje.

Komen we Tante Floor en Tom tegen.

En sluiten af met een lekker frietjes speciaal.

Als toetje een Oranje tompoes, hoort er toch bij op koningsdag 😉

Vrijdag.

Ik heb afgesproken met een meisje wat ik van vroeger ken. We hebben elkaar al geen 11 jaar meer gezien. We gaan lekker wat drinken en eten bij de Yoghurt Barn in Den Bosch.

Emily krijgt ook een yoghurtje.

nog even naar Sostrene Grenes en daar koop ik dit schattige houten fruit mandje. Wat een leuke winkel is dat, zoveel mooie spulletjes! Hebberig word ik er van.

‘s avonds eten we lekker Asperges! Oh wat een feest dit. Ze waren nu in de aanbieding bij Jumbo maar ik vind ze eigenlijk echt nog te duur. Binnenkort even naar een asperge boer om een lading in te slaan en in te vriezen.


Hoe was jou koningsdag? En wat zijn jou weekend plannen? Ik moet deze zaterdag werken en verder hebben we nog niet echt plannen. Ik hoop dat het een beetje mooi weer wil worden, want met deze grijze bedoeling ben ik wel een beetje klaar 😉

Fijne week!


2 reacties

  1. Wat een gezellige week. Ik ga straks hapjes maken voor de verjaardag van m’n nichtje, daar gaan we vanmiddag naartoe en daarna door naar de verjaardag van m’n schoonmoeder. Werkse vandaag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge