Weekoverzicht – Week 24- Trouwjurk, kort pittig kapsel en bijna jarig.

Wat een heerlijke week weer achter de rug. Het weekend was met alleen maar leuke dingen en dat blijft de komende weekenden ook zo. Zo komt die vakantie natuurlijk wel erg snel dichtbij. Kijk maar gauw mee naar deze onwijs fijne week!

Zaterdag.

Een hele bijzondere dag. Het is sowieso een feestweekend en na de gender reveal party van Floor en Tom de dag er voor gaan we gewoon nog even verder. Wij zijn uitgenodigd om nog een keer onze trouwkleren aan te trekken en om foto’s te maken. Dit keer met Emily, als bruidmeisje. Aankomende week komt daar nog een apart artikel over met de foto’s van de fotograaf. Dit zijn enkel wat selfies van mijn eigen telefoon. Ik voelde me in mijn trouwjurk weer net zo mooi als op onze trouwdag zelf. Wauw!

Zo bijzonder om dat nu met z’n drietjes te mogen doen. Na 3 jaar nog een in je trouwjurk foto’s maken. En ik paste mijn trouwjurk ook nog gemakkelijk. 😉

Bij thuiskomst, na een stop in trouwjurk bij het benzine station, krijg ik van de buurvrouw een meer dan prachtige bos pioen rozen. Dat maakt het wel even af zo, haha.

Na het eten nog even gauw langs papa en mama, Emily is best een beetje moe. Lekker even knuffelen.

We sluiten af in de tuin, met een biertje en de vuurschaal aan.

Zondag.

Eerste die jurk maar even opruimen. Emily wil hem ook even aan.

Dan op naar Decathlon. Sportspullen shoppen. En Paul kijkt vast voor een echte wielren fiets. Emily doet even een rondje op een loopfietsje en we passen even een fietshelmpje voor mee op vakantie. Vind ik zelf wel erg prettig.

Tijd voor een lesje hockey. Ik heb zelf van mijn achtste tot mijn zeventiende gehockeyd dus ik zou het stiekem wel erg leuk vinden als Emily dat ook leuk vind. Ik vind alles prima hoor, maar zou dit wel erg leuk vinden. Voor nu gewoon lekker samen spelen.

De rest van de middag brengen we door met vrienden en gaan daarna barbecueën bij de buren.

En als toetje natuurlijk even naar de stad voor een ijsje. Emily vind de jongens in het water nogal interessant.

Maandag.

Na een dagje werken is het ook weer tijd voor de sportschool. Ik ga even in de speeltuin voor grote jongens aan de slag met mijn biceps en die voel ik ook wel.

Met de CX er achter aan voelen mijn armen wel van lood als ik naar huis ga, haha.

Dinsdag.

Even met Emily op pad naar de juwelier om de ring te passen die ik met Moederdag kreeg. Helaas nog steeds niet goed. Emily roept heel enthousiast als ze mag kiezen, ‘mama deze auto?’ Dus dat doen we dan maar.

Woensdag.

Angie is terug van de kapper. Lekker kort pittig kapsel, haha. Het was ook wel echt nodig, haar haren waren zo lang dat ik echt het idee had dat ze er wel last van had. Nu kunnen we de oogjes weer zien

Even een bergje strijk weg werken. Anderhalf uur ben ik bezig geweest met strijken….

Een poging tot foto’s maken voor de uitnodiging voor de verjaardag van Emily. Iets met een bijna peuter die niet mee werkt kun je wel stellen. Uiteindelijk is het gelukt! Ze zijn besteld.

Op de fiets naar de sportschool dan maar. Een uurtje bodypump. Ik voel mijn armen van dinsdag nog, en de rest gaat ook echt voor geen meter. T is niet helemaal mijn dag vandaag.

Als afsluiter maar een borreltje en de vuurschaal aan.

Donderdag.

Even naar mediamarkt met manlief voor Vaderdag. Mijn man wil graag zijn eigen cadeau uitzoeken, dus dat doen we dan maar.

Op het werk mogen we geen slippertjes aan dus kies ik voor deze sandaaltjes vandaag. Ik moet nog steeds sandaaltjes zonder hak kopen, maar het komt er niet van. Iemand de tip voor leuke, charmante sandaaltjes? Zonder hak dus.

Dit is trouwens de zandbak die Emily mee nam vanuit de opvang. Heel fijn, in de kinderwagen ligt net zo’n bergje haha. 

Paul knutselt de laatste hor in elkaar als ik terug kom van mijn zusje. Ook geen last meer van muggen. Heel erg fijn!

Vrijdag.

Samen met Emily gaan we Angie wakker maken. Dat is bijna elke ochtend zo. Angie laat zich uitgebreid kriebelen op haar buik.

Lekker even koffie drinken met wat lekkers met de buurvrouw. Zoals je kunt zien, weer bij Zoetegoed. Een aardbeien glace donut. Lekker!

Vaderdag cadeaus inpakken en voor 2 kraamvisites. Zijn we weer even zoet.

‘s avonds moet ik nog even wat werken. Bijna vergeten haha. Tegenwoordig werken we op vrijdag avond ipv zaterdag overdag. Niet helemaal mijn voorkeur, maar t is maar een keer in de maand.

Met het avond zonnetje naar huis. Wat een prachtig uitzicht zo. 

De week zit er weer op. Lekker weekend vieren, met Vaderdag. Ik ga zaterdag nagels lakken voor stichting Semmy in het centrum van Oss. Hier een (Facebook Event) met meer info. Woon je in de buurt, laat je nagels lakken! 

Wat zijn jou weekend plannen?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge