Weekoverzicht – Week 4- Ziekenboeg tot en met.

Oh jeetje wat een ellendige week was dit. We waren alle drie ziek, dus geen heel spectaculair weekje dit. Gelukkig zijn we allemaal weer opgeknapt en weer aan het werk. Klaar voor mijn verjaardag! Woehoe!!

Zaterdag.

Paul word niet zo fit wakker. We hadden allemaal plannen gemaakt en daar balen we van. Na een boterhammetje en een paracetamol knapt ie toch een beetje op en kunnen we toch op pad. We gaan naar Veghel naar de foodhal van Jumbo.

Daar eten we lekker een frietje bij de beste frietbakker van zuid Nederland. Lekker van die ambachtelijk frieten met schil. Ik drink er lekker een Exota bij. Ik ken dat niet van vroeger, maar het is zoo lekker!

Emily wil natuurlijk niet in het karretje als we nog even de Jumbo in gaan voor wat boodschappen. Zo schattig die twee!

En natuurlijk naar de bierspecialist die daar ook zit. Meer dan 500 soorten bier! En dan moet je nog kiezen ook. Das pas echt lastig.

We kiezen iets lekkers uit voor de burenborrel ‘s avonds! De Brugse zot is echt favoriet!

Zondag.

Paul is brak naar bed gegaan en word er zelfs na een avondje met cola niet veel frisser op wakker. Die blijft lekker in bed liggen. Emily en ik ontbijten met een croissantje en mandarijn sap.

We doen verder niet veel die dag. Ik ga een stukje wandelen met Angie en Emily maar vergeet m’n telefoon mee te nemen om een foto te maken. Wat is het mooi buiten met de sneeuw!

Maandag.

Emily word wakker met koorts. Als ze ‘s nachts wakker word en ik haar troost voel ik al dat ze warm is. Wat een ellende. 40 graden. Nu ze allebei ziek in bed liggen kan ik toch mooi sporten.

Positief bekijken toch? Ik krijg op de sportschool een begeleid lesje en ga daarna nog even hardlopen. Het gaat zo lekker dat ik echt flink meters kan maken en m’n conditie werkt ook mee. Helaas thuis heb ik last van m’n knieën. Toch iets te enthousiast geweest.

‘s middags begin ik aan een grote pan stoofvlees. Lekker gestoofd in een donker biertje! Echt blijer kun je me niet maken met dit weer.

Dinsdag

Helaas ben ik ook de pineut. Geen koorts, maar wel super brak van het slechte slapen en hoofdpijn. Dat word een pyjama dagje hier.

 

Positief bekijkend zijn we dus wel thuis om pakketjes aan te nemen. Ons nieuwe kleed is binnen! We laten hem nog even ingepakt tot na mijn verjaardag.

Woensdag

Nog zo’n dagje. Ik kijk met Emily Frozen. Alles is tegenwoordig Olaf. Olaf, Olaf, Olaf. Heel erg schattig. Emily heeft nog koorts en heeft een erg kort lontje. Niet zo gezellig.

Donderdag

Gaat het gelukkig al weer wat beter met Paul en Emily. Ik ben nog niet echt fit. We doen nog lekker een dagje rustig aan. We beginnen met een smoothie en een koffie. En na het douchen voel ik me gelijk wel weer wat fitter.

We besluiten de kleertjes van Emily uit te zoeken. Ik kan niet alles bewaren. En alles wat nu leuk is, vind ik bij een volgend kindje misschien niet meer zo leuk. Je bent met maatje 74 zo 2 jaar verder. Dan kan ik het beter nu weg doen. Ik zet ze op het instagram account wat ik daarvoor gebruik @Emilycloset.sale

Als Emily wakker is doen we de weekboodschappen. Emily eet lekker een appeltje in het karretje. Zo grappig om te zien, ze heeft hem voor meer als de helft op als we thuis komen.

‘s avonds komen we tot de conclusie dat het toch wel erg koud blijft in huis. Paul gaat naar de ketel kijken en ziet dat we storing hebben. Wat een ellende. En koud! het is binnen niet warmer dan 17.5 graad. Ik kruip onder een dekentje tot de monteur klaar is. Gelukkig kon die wel gelijk komen.

Vrijdag

Paul is weer gewoon werken en Emily spookt weer gewoon ‘s nachts. Om 6.45 ben ik er zo klaar mee dat ik haar wakker maak en gezellig in ons bed gaan chillen. Dan maar zo!

Als ik even later terug kom van de badkamer is ze gewoon weer in slaap gevallen. Als een blok. Toch moe. Ik krijg ze niet wakker dus leg haar in haar eigen bedje en ga beneden vast wat eten en het weekoverzicht in elkaar zetten.

Emily en ik doen even boodschappen. We moeten nog brood hebben en ik heb zin om iets te bakken om mee te nemen naar het werk morgen.

Ik bak echt een bizar lekkere taart voor mee naar het werk. Een smores brownie taart, maar echt, zo! Lekker. Zal ik het recept delen??

Paul heeft afgelopen nacht gewerkt en ik moet vandaag werken, vanavond gaan we met z’n tweetjes heerlijk uit eten! Wat zijn jou plannen voor het weekend?

Fijn weekend en een fijne week!

 

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge