Weekoverzicht – Week 6 – Feestje, taart en sporten.

Weer een volle week met een feestje en zijn we gelukkig weer opgeknapt en aan het werken en kunnen we weer sporten. En taart, volgens mij zit dat er ook ondertussen echt iedere week in haha.

Zaterdag.

Ik ben een klein beetje opgeknapt en heb een sport date. Paul gaat mee en de buurvrouw van 2 deuren verderop. Wij beginnen met een lesje CX works en gaan daarna nog even de fitness in. Ik doe met Paul samen nog wat squats. Lang geleden dat wij samen gesport hebben, ik vind dat erg leuk!

Dan begin ik aan de taartjes voor mijn verjaardag. Wat niet helemaal soepel verloopt, echt wat een ellende. De eerste lading komt niet goed uit de vorm (ik was iets te ongeduldig zeg maar) Waardoor ik dus om 5uur nog stond de bakken. En om kwart voor 8 de laatste hand legde aan de taart, echt niet handig kan ik je zeggen 😉 Maar het is toch goed gekomen, ze waren heerlijk!

Zondag.

na een kort nachtje (de laatste visite ging om 2u weg en Emily was om 7u wakker) ruimen de we laatste zooi op en maken alles klaar voor de volgende ronde verjaardag.

Een kleine impressie van de taarten. Ik maakte een red velvet taart, een Pindakaas-chocoladetaart en een cheesecake. Zo lekker! Maar helaas niet zo mooi.

‘s Avonds bestellen we lekker suhsi!

Maandag.

Eerst al dat eten er maar weer af sporten. Ik train vandaag vooral m’n billen en benen.

Maandag is vooral lekker een rustig aan dagje, puin ruimen en rondom huize rotzooien. Lekker hoor! Maar niet zo foto waardig. Dat heb je soms.

Dinsdag.

Emily en ik worden lekker rustig wakker. Dit is de enige ochtend deze weak dat we samen kunnen chillen, dus dat doen we dan ook echt even!

We ruimen de vaatwasser uit en Emily wil het mandje graag hebben. Met haar muts op.

Helaas sneuvelde vandaag wel het Done By Deer bordje. Emily liet hem vallen en het toen brak het randje af. Zo zonde! Ik baal er echt van.

Woensdag.

Na een nachtje spoken tussen 1 en 4 slaap t Emily eindelijk. Dat is alweer even geleden. Toch gaat de wekker dan erg vroeg om 7u om weer te gaan werken.

‘s avonds nog lekker een lesje bodypump. Deze week geen smoesjes maar gewoon gaan. De les is echt super druk, maar ik ben blij dat ik gegaan ben.

Donderdag.

Moet ik in de ochtend werken en moeten we daarna gelijk door naar het Radboud in Nijmegen. Dat is altijd echt even plannen, voordat je daar ook echt bent, wat een gedoe. We tellen altijd minstens een uur reistijd. Het is ook een end vanaf de parkeer garage naar de afdeling, wie dat verzonnen heeft.

Thuis proberen we even het pakje liefde van bol.com uit. Ik vind het zo’n grappig initiatief! We doen een poging om te de foto er een beetje spontaan uit te laten zien haha.

In de avond, onder het genot van een speciaal biertje kijken we Temptation Island. Echt wat een ordinaire bedoeling, maar heerlijk om naar te kijken.

Vrijdag.

Mag Emily nog een dag inhalen op het KDV en kan ik dus heerlijk gaan sporten. Ik begin met een lesje Cx works en daarna een uurtje bodypump. Dan heb ik in ieder geval mijn streven gehaald door 3x in de week te gaan sporten.

Doordat de ketel thuis steeds storing heeft besluit ik gewoon op de sportschool te douchen. Ik pak netjes mijn tas en vergeet de helft. Zoals altijd haha. En vandaag is dat een sportbeha, wat betekend dat ik dus ik m’n gewone maar aanhoud. Nou ja, kortom niet handig dus. Fijne selfie ook #metjepiekhaar

Als Emily uit bed komt speelt ze nog even met de Hippy Skippy, zo leuk. Eindelijk kan ze een beetje vooruit met dat ding. We eten lekker een eierkoekje samen.

Zo, de week zit er weer op. Nu tijd voor een zaterdagje werken en zondag staat er iets super leuks op de planning! Komende week ook weer taart op de planning. Heb jij nog leuke plannen?

7 reacties

  1. Haha dat pakketje heb ik ook al ergens anders voorbij zien komen, vind hem erg leuk!
    Van de eerste foto’s heb ik na het lezen van dit blogje wel een beetje honger gekregen (hoezo zien die taarten er niet zo goed uit?) haha.
    Daisy Dingen onlangs geplaatst…Het beginMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge