weekoverzicht – week 8- zwemmen, chillen en bijna carnaval!

Waar we vorige week een meer dan bomvol weekoverzicht hadden is het deze week echt een stukje rustiger. Maar de week zit er weer op, het is zaterdag en ik neem jullie weer mee in afgelopen week.

Zaterdag.

we beginnen lekker rustig aan, we rommelen wat rondom huis en Paul is aan het knutselen aan de auto met de buurman. De kinderen waren zo lief samen aan het spelen. 😉

Na het slaapje van Emily hebben we met vrienden afgesproken zijn we heerlijk een stuk wezen wandelen in het bos. Emily kon in de kinderwagen mee en dat ging prima. Het was ook zulk lekker weer. Het mooie van de Fitbit app is dat ik precies kan zien hoever en waar we geweest zijn haha.

‘s Avonds bestellen we lekker pizza bij de turk. Dat is lang geleden en met de vrienden waar we nu mee afgesproken hebben wel een beetje een traditie. Stefan is een oud collega van Paul en mij en we aten toen iedere donderdag een pizza samen. Pizza shoarma met extra uien, en saus.

Zondag.

na een heerlijk ontbijt met wentelteefjes en verse jus

besluiten we te gaan zwemmen bij het vakantiepark.

Dat badpakje is zo schattig! Emily wilde natuurlijk alleen maar van de glijbaan met papa. Dat vind ze zo leuk.

Paul en ik drinken lekker een speciaal biertje, gewoon omdat het kan.

Maandag.

We beginnen de dag met een dreumes streek. Ik wist echt even niet wat er gebeurd hoor, haha. We hadden deze doos met oud papier klaar staan om naar de schuur te brengen. Emily besloot hem om te gooien om vervolgens dus wel op het dressoir bij de sleutel en tisseus te kunnen. haha.

Als Emily naar de opvang is ga ik aan de slag in de sportschool. Ik heb echt zo ontzettend lekker gesport. Vooral mijn schouders en bovenlijf heb ik getraind. Ik voel halverwege de dag de spierpijn al opkomen. Hier word ik zo blij van!

Dinsdag.

ochtend is altijd echt onze chill ochtend. Emily en ik starten lekker rustig aan op. Zo schattig zoals ze dan bij me ligt.

De rest van de dag moet ik werken en vliegt de dag dus voorbij.

Woensdag.

Moet ik ook gelijk weer de hele dag werken. Als ik thuis kom, moet Paul gelijk weer weg om wat op te halen wat we gekocht hebben via marktplaats. Zo gaan die dingen haha. We kochten dak dragers om de fiets van Paul mee te kunnen nemen op het dak. Wel zo handig voor april met de Amstel gold race.

Helaas is hij niet op tijd terug zodat ik de bodypump mis vandaag. Stiekem baal ik wel een beetje, we besluiten er samen een gezellig avondje van te maken met een film. Blackpool met Ryan Reynolds. En zoute popcorn!

Donderdag.

Na een half dagje werken ga ik met een collega naar de Subway om een broodje te eten.

Paul is op de motorbeurs met vrienden en ik krijg met regelmaat dus zo’n foto toegestuurd. haha. Gelukkig staat er niet genoeg geld op de rekening om even een motor om een nieuwe jas te kopen want anders weet ik zeker dat dat gebeurd was.

Ik rijd even gauw naar Eindhoven voor de Primark. Ik wil voor de carnaval nog even een onesie scoren. Genoeg keus in ieder geval! En ik koop ook echt een hele berg kleertjes voor Emily. Ze hadden zoveel leuk spul. Aankomende week doen we dus maar weer een shoplog 😉

Ik ga ook nog even gauw een rondje door de bijenkorf. Wat een onwijs gave badpakjes! Echt! Ik moet me echt inhouden, maar een badpakje in maatje 92 voor €39.95 vind ik toch een tikkeltje aan de dure kant 😉

Vrijdag.

Vandaag gaan Emily en ik naar Charlotte en gaan we lekker een dagje naar Breda. Gelukkig is het weer beter als gisteren. We gaan eventjes wat winkels in en lekker sushi eten! Echt een top dag!

En van een dagje winkelen word je moe.

Thuis speelt Emily graag met de doos van bol.com van valentijns dag. Samen met Angie in de doos en door het gat kruipen. Hilarisch!

Paul en ik eindigen de dag met de witte variant van Tony’s voor dat Paul vertrekt om te gaan werken.

En weer weekend! Ik moet vandaag weer een dagje werken, en dan gaan we genieten van een lang weekend vrij en carnaval! We gaan niet op stap maar leuke dingen doen met Emily. Wat zijn jou plannen voor dit weekend? vier je ook carnaval?

Een heel fijn weekend!

6 reacties

    1. Ga je in den Bosch kijken? Ik hoop dat het weer het allemaal een beetje toe laat, ik heb er zin in! Dat tijdstip is inderdaad een beetje jammer, we gaan het zien! Fijn weekend!

  1. Je bent echt lekker bezig met sporten! Super goed! Carnaval?? Nee dat staat niet in mijn woordenboek, zelfs niet nadat ik 2 jaar een relatie heb gehad met een brabander! haha.. Deze ochtend/middag rustig aan, vanavond naar vrienden en morgen heb ik ook lekker niks. Manlief is nu en morgen weg, heerlijk het huis voor mijzelf.
    Jessica onlangs geplaatst…Zin in het voorjaar!My Profile

    1. Het soorten viel deze week echt tegen haha. Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen. Heerlijk een dagje voor jezelf! Geniet er van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge