DIY -Valentijnskaart knutselen-

Oke, het is een klein beetje laat, zo na Valentijnsdag maarrrrr… Het zou zonde zijn als we de verrassing al verklapt zouden hebben voordat de ontvangers de kaart hadden ontvangen toch? Wat is er nou leuker als een echt kaartje ontvangen op Valentijnsdag? Ik knutselde voor opa en oma en de tante van Emily een kaart voor Valentijnsdag. Ook werden er nog vriendinnen verrast met een kaart!

Emily en ik gingen aan de slag om wat kaartjes te knutselen. Met wat vingerverf, knutselpapier en een wc rolletje kom je al een heel end. Mijn excuses voor de foto’s. Ze zijn iets minder duidelijk dan gehoopt. Sommige dingen kun je helaas niet overdoen, maar ze zijn TE leuk om niet te delen. Al zeg ik het zelf.

Het wc rolletje knipte in doormidden, als je die een klein beetje vouwt dan krijg je de vorm van een hartje en daar kun je dan weer mee stempelen. Een kind kan de was doen zogezegd. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet zo heel creatief ben aan gelegd en ik dit idee ergens anders voor bij zag komen, maar je moet het toch zelf doen.

Emily kleurde de kaartjes met stiften, wat niet echt aan te raden is, want alles zit onder. Inclusief gezicht en de tafel en stoel. Ik moet echt nog even langs de action om goede kleurpotloden te halen. Het stempelen ging prima alleen vind Emily het leuker om dat met haar handjes te doen, dus dat heb ik een klein beetje voor mijn rekening genomen. Vind ik stiekem best leuk!

Tijd om te versturen!

Ik had voorbij zien komen dat je alleen 12 Februari je Valentijns post kon frankeren met een kus. Ik wist het niet precies meer, dus ik deed Emily lippenstift op en liet haar de envelop kussen.

Emily was helemaal onder de indruk van lippenstift en wilde dat het liefst zelf op har lippen smeren, al leek mij dat dan weer niet zo’n goed idee 😉

Helaas waren we daar te laat mee en moest er toch een postzegel op, maar ach. Het staat zo schattig! Ook de achterkant van de envelop moest gekust worden door Emily. En op de post!

Lieve ontvangers, ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden als wij 😉

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge