*Kerst Blog Challenge* DIY Kerstkaarten maken

Wij sturen ieder jaar trouw toch een aantal kerstkaarten, gewoon omdat ik vind dat het erbij hoort en zo’n algemeen berichtje op Facebook is prima, maar echt lang niet zo leuk als een echte kaart! Oh jee dacht ik toen ik dit onderwerp zag, hoe ga ik dat nu doen. Vorig jaar had ik wel heel creatief bedacht dat ik zelf kerstkaarten wilde maken, en dan niet met theezakjes enzo maar echt ‘pinterest perfect’ met allerlei volwassen tierelantijntjes.  Toen ik in de winkel action stond om alle spullen te gaan halen haakte ik al snel af, dat ging mij toch niet lukken.

En dan voor dit jaar.

Zelf echt knutselen leek me wel super leuk maar ik had er de tijd niet echt voor en ook het geduld. Ik heb besloten Emily aan het werk te zetten met kerstkaartjes die we al hadden.

Vingerverf erbij en gaan!

Toen we begonnen het eerste wat ze deed was een hap verf nemen. Je kunt je voorstellen dat dat niet echt lekker smaakt. De verf + ontbijt kwam er gelijk weer uit. Niet fijn, ik was er zelf bijna gelijk klaar mee. Maar uiteindelijk is het goed gekomen. Emily had er lol in en ging lekker aan de slag. Ook vouwde ze even wat kaartjes na het verven dubbel voor wat extra creativiteit. 😉 Ik vind ze goed gelukt!

 

4 reacties

    1. ja super gezellig lekker knutselen! Kleuren vind ze ook steeds leuker. Jammer dat ik je adres niet heb, anders had ik je graag een kaartje willen sturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge