* Kerst Blog Challenge* De Kerstboom Opzetten

De kerstblog challenge zijn losse stukjes over alles wat met de kerst te maken heeft. Kijk en lees mee! De challenge is bedacht door Simone van http://papaisdeliefste.com. Doe jij ook al mee?

De kerstboom in huize van der Donk.

Ik twijfelde erg of we gewoon voor onze grote boom zouden gaan of dat we toch een kleine moesten gaan kopen. Blijft Emily er af? Past de boom wel in de huidige opstelling van de huiskamer? Waar gaan we hem dan laten? Je gaat het vandaag allemaal zien!

We waren bij mijn zusje geweest, waar de boom al wel stond. Mevrouw had er niet zo veel aandacht voor de besloten we onze eigen boom maar gewoon op te zetten. Hoewel we de achterste takken er af gelaten hebben zodat ie strakker tegen de muur kan past ie prima zo! Super fijn!

De lampjes erin. Paul was niet topfit maar hij zegt altijd dat de lampjes een mannentaak is dus dat heb ik dit keer ook zeker weer aan hem over gelaten.

En bij de kerstboom opzetten hoort natuurlijk warme chocomel met slagroom!

De boom is her en der nog wat kaler als ik eigenlijk zou willen, maar ik heb niet meer plastic ballen. Nu de boom staat vind Emily het allemaal wel erg interessant en heeft ze regelmatig een van de ballen te pakken, maar dat is ook wel weer schattig.

Deze elanden slinger en ons kerstdorp bakkerijtje maken het natuurlijk extra gezellig.


Hij staat! Aftellen tot de kerst!

Staat jou boom al? Leuk als je een foto deelt van jou boom op mijn Facebook pagina!

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge