*Kerst Blog Challenge* De ramen decoreren.

Alles in de kerst sfeer.

en daar horen de ramen dit jaar ook bij natuurlijk. Ik kocht zelf een witte krijt stift en ging aan de slag.

Ik begon zelf met de achterdeur en bedacht eerst iets simpels om er even in te komen. Ik begon met ijs kristallen. Googlede even een plaatje en aan de slag.

Helemaal tot onderaan. Alleen is het nadeel dat de hond en Emily er dus aan komen en dat het er gelijk af gaat.

Op het keukenraam tekende ik huisjes. Ik vond dat best wel lastig want ik ben meestal niet zo creatief dus dit is echt een uitspatting.

Ik ging met een lineaal aan de slag en nu ziet het er zo uit. Best gezellig toch?

Voor het grote raam in onze huis kamer wist ik niet precies wat ik wilde. Eigenlijk een grote eland of een andere grote tekening. Maar dat kan ik dus niet 😉

Het werden 2 takken met wat kerstballen eraan. Niet helemaal rond maar ach.. 😉 Ook tekende ik deze kleine geometrische eland. Overgetrokken, maar wel erg leuk. Lastig hoor met dubbel glas, maar met een oogje dicht ging het best goed.

Deze blog kwam ook uit de kerst blog challenge die bedacht is voor Simone van Papaisdeliefste.com. Doe jij ook al mee? Welk onderwerp kijk jij het meest naar uit?

 

6 reacties

  1. Je zegt niet echt creatief te zijn.. nou ik vind het allemaal erg goed gedaan en knap bedacht hoor! Ik heb het dit jaar ook gedaan, maar mijn zoontje had de stift gevonden en vond dat de gordijnen ook nog wel meer in de kerststemming moesten komen.. 3 weken er voor waren ze binnen gekomen van plisségordijnenexpert.nl. gelukkig ging het er met een vochtige doek wel uit, maar erg blij was ik niet ? Volgend jaar ga ik het gewoon weer proberen en dan gewoon de gordijnen omhoog! weer wat geleerd haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge