*De Kerst Blog Challenge*

Weer een nieuwe challenge. Ik houd ervan! Simone bedacht deze Challenge en ik vond het zeker zo leuk om er weer aan mee te doen.

Kerstsfeer.

Ik houd echt van de kerstsfeer, en ondanks dat het dan super druk is door al het werk van Paul kijk er altijd naar uit. Sinterklaas is weer wieberen en het is tijd om alles onder te dompelen in een laagje kerst!

De kerstboom opzetten. Aakomende week gaan we ons ook zeker bezig houden met een kerstboom. Zetten we onze grote kerstboom neer? past dat? of moeten we toch voor een kleintje gaan?

Zo zag onze kerstboom er 2 jaar geleden uit.

De ramen decoreren. Ik wilde nu toch echt met krijtstift de ramen voorzien van gezellige tekeningen. Alhoewel ik wel gezien heb dat ik dus niet de enige ben. En dat zelfs TNT krijtstiften weggeeft bij velletjes decemberzegels.

Kerst truien, gaan we overstag of niet? En het kerstdiner, hoe ziet dat er uit met een dreumes? En wat zijn mijn favoriete recepten? Je gaat allemaal zien met deze Challenge! Ik verstuur ieder jaar trouw kerstkaarten, maar misschien is het inderdaad net zo leuk om samen met Emily wat te knutselen.

Zo heb ik in ieder geval een legaal iets om over ieder ding los een stukje te delen. Haha. Heerlijk! ik houd ervan!

Waar kijk jij het meest naar uit deze kerst?

 

 

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge