DIY| Zomerse verjaardag traktatie.

Het zal je nog niet ontgaan zijn dat Emily morgen jarig is 😉 Voor ons is het de eerste keer dat we mogen trakteren op de kinderopvang, dus ik vind het best wel een dingetje.

Ik ben niet zo heel erg van het knutselen en vond ik het toch wat lastig om wat gezonds, verantwoord en leuks te kunnen maken als traktatie.

We maakten een vliegtuigje.

Paul en ik aan de knutsel ‘s avonds. Ik kocht bij de action voor €0.39 per stuk 16 waterspuiten. Emily heeft er thuis al een en die is fan. Mooi weer, buiten spelen en lekker aan de gang, toch?

Ik had in eerste instantie het idee om de vleugels van een halve eierkoek te doen, maar ik wist niet of ze dit ‘verantwoord’ genoeg vonden. Dus het werd een kartonnetje en een doosje rozijntjes. Allerlei ideeën natuurlijk bedacht en gezocht op pinterest maar dit vond ik toch even het handigst.

Het betere knip en plak werd zo gezegd.

Met enig geduld schreef ik de vleugels met een zwart stiftje en een gezellig een slingertje erbij. Hoera Emily 2 jaar!

En klaar zijn we! Nu maar hopen dat de rest van de kindjes de traktatie net zo leuk vind als wij, haha. Ik ben as we speak Nou ja rond een uur of 9 bij Emily op de opvang om haar verjaardag te vieren. Alles voor het eerst en dan wil ik er natuurlijk bij zijn. Feestje nummer een is begonnen hoor!

Wat trakteerde jou kindje met zijn verjaardag?

Ik trakteer vandaag op het werk ook, dat was een dealtje wat ik maakte om vanmorgen vrij te zijn. Niks verantwoords gewoon lekker salted caramel taart 😉 Hoppa! En door!  De rest van de taart die zijn nog even een verassing. Die maken Paul en ik zelf, wil je daar misschien nog een DIY van zien?

5 reacties

  1. Leuk! Ik vind m heel creatief, heb hem nog nooit gezien als traktatie bij ons op het kdv/BSO. Bij ons hoeft er niet gezond getrakteerd te worden, dat is wel makkelijker met verzinnen haha. Hoop dat Emily het leuk heeft gehad.
    Mara onlangs geplaatst…Mijn vrijgezellenfeest!My Profile

    1. Het is niet verplicht volgens mij, maar wel of je daar aan mee wilt werken. Nu viel het me met verzinnen niet tegen, kindjes blij en lekker buiten spelen. Helemaal goed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge