#VikingXmasDIY team wijn aan de knutsel 😉

Onlangs ontving ik de viking diy xmas box, na even kort door de doos gesnuffeld te hebben wist ik niet direct wat ik nou wilde maken. Ik had het druk met de taartjes en besloot de doos even in de kast te zetten. Gelukkig is mijn partner in wijn ( a.k.a Gitte) best wel creatief en vroeg haar om eens mee te kijken.

Samen een beetje keuvelen is het gezelligst toch?

Koffie erbij, kinderen aan een boterham en fruit en samen openden we de dozen. Even op pinterest neuzen en de hashtag van de box op instagram ook maar even opgezocht. Al snel ging onze creativiteit stromen en besloten we een hanger te maken in kerst stijl, met een klein beetje invloed van onze reputatie #teamwijn

Eerst even aan de slag met de kalligrafie pen, in de vorm van een veer en met losse inkt. Toch wel heel gaaf om zo’n mooi item te gebruiken. Maar toch waren de glitters en de kerstballen hetgeen waar we mee aan de slag gingen.

Wat zit er nog meer in?

Er set nog een set kaarten en enveloppen in om kaarten van te maken. Een glas om een theelichtje te maken. Maar daar heb ik verder nog niet echt over na gedacht. Ik denk wel dat ik met de pen de kerstkaarten ga schrijven. Een wellicht ook de kaartjes voor mijn kerstbestellingen van Get Caked.

Kortom, onwijs gaaf om mee aan de slag te kunnen. Heel erg leuk dat ik hier voor benaderd werd.

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge