Eetdagboekje| wintervoedsel. 

Ik besloot eens een eet dagboek bij te houden. Wat eten wij nou door de weeks? Ik vind het zelf bij andere ook altijd leuk om te lezen wat anderen eten en doe daar dan ook weer inspiratie uit op.

Vrijdag. 

Wij eten nog steeds regelmatig recepten uit de Allerhandebox, dit is er daar eentje van. Chili met een koffie twist. (linkje) de koffie zorgt voor een rokerige smaak wat erg lekker is in Chili. Maar ook de kruiden van Jonnie Boer zijn super. Veel groenten, bonen en snel klaar. De chiliflakes voeg ik later toe om het voor Emily niet te pittig te maken, maar dan is dit echt een van haar favorieten. Ze eet dan zo goed dat ze vaak niet eens een toetje meer hoeft.

Zaterdag.

We eten bij Floor en Tom omdat we op Daan passen. Ik vind dat altijd erg gezellig om met z’n alle te eten. Zo zien we elkaar ook nog eens haha. Floor kookt dit keer. Een pasta met chorizo en geitenkaas. Ik vind deze pasta super lekker, alleen houd Paul niet zo van geitenkaas. Dat hebben we hem pas verteld toen we aan tafel zaten en hij halverwege zijn maaltijd was 😉

Zondag

Lekker een broodje hamburger. Simpel, lekker makkelijk, echt iets voor het weekend. We halen daar altijd een speciaal broodje voor bij de supermarkt, iets lekker. Op de hamburger zit cheddar, streaky bacon, augurk, komkommer, Spaanse peper en sla. En natuurlijk Mayo en barbecue saus. Lekker vet 😉

Maandag.

Op maandagavond werk ik tegenwoordig dus heb ik een prakje mee uit de diepvries. Ik ben daar normaal echt geen fan van maar vanavond valt het me helemaal niet tegen. Hutspot met Hachee, lekker bordje rommel onder het gezellige TL licht in onze kantine 😉

Dinsdag

Boerenkool met worst, need i say more? Lekker winters een stamppot. Emily vind dit ook super lekker en laait ook rustig door.

Woensdag

Vandaag eten we simpel, ik maak een goulash soepje en we hebben er quiche van de bonus aanbieding van de appie bij. Ik word hier blij van.

Donderdag

Vandaag kookt Paul omdat ik tot half 6 moet werken. Hij maakt pasta met verse worst. De tomaten zijn gestoofd met venkel en zon gedroogde tomaatjes. Receptje komt van de Emte en is zeker het proberen waard.

Wij hebben deze week geen vega maaltijd gegeten, wat we normaal eigenlijk wel een keer per week doen. Je kunt niet altijd alles hebben. Wat heb jij deze week gegeten? 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge