Emily 4 jaar > De taart en de traktatie in Frozen stijl

Het feestje zit erop! de traktaties zijn uitgedeeld en opgegeten. Het laatste artikel over Emily haar feestje. De taart en de traktaties.

de Elsa taarten

Ik schrijf altijd een heel taart plan uit met smaken, de opbouw en versiering. Op Pinterest begin ik al maanden van de voren te zoeken naar wat het ongeveer moet gaan worden. Dit keer hadden wij zelf niet de tijd om de taart helemaal zelf te maken, dus werd het over gedragen naar Paul zijn collega’s. Zij hebben de taart gevuld en zo afgewerkt dat we er eventueel zelf nog iets mee konden doen, top!

De vierkante taart voor de ochtend werd gevuld met passievruchtmousse. Onwijs lekker en een foto kopie van Emily in haar Frozen jurk erop. Zelf deed ik nog wat sprinkels langs de foto en her en der op de taart om hem helemaal naar onze smaak te maken.

De prinsessentaart werd gevuld met de bovenste laag: aardbeien cheesecake op basis van mascarponeroom, aardbeien en lange vingers. En de onderste laag met witte chocolade en frambozen. De barbie werd ontdaan van haar benen en in de taart gestopt als Elsa.

De traktatie’s

Voor de kindjes als afscheidscadeautje maakt ik een mini build your own snowman zakje. Op pinterest vond ik ze meermaals en met een printable, zakje en wat marshmallows kwam ik een heel eind. Heel erg geslaagd. Do you want to build a snowman.

Voor op tafel vond ik wat te snoepen ook nog wel leuk. Zo ging ik met lange vingers aan de slag. Ik maakte wat witte glazuur zacht, nam de sprinkels erbij en doopte ze om tot deze super leuke traktatie.

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge