#GetCaked!

Ik ga het gewoon doen, of eigenlijk ben ik er al mee bezig. Ik ga starten met mijn eigen bedrijf. Ik ga voor mijzelf beginnen. Helemaal van mij, ik vind het zo spannend maar ben nu al zo trots.

Ik heb al een aantal taarten op bestelling gemaakt, en er staan er ook nog wat in de agenda. Zo gaaf dat mensen bij mijn gewoon hun taart bestellen!

Ik ga er voor!

Twijfels had ik al een hele tijd, of ik wat voor mijzelf wilde gaan doen en wat dan. Na mijn depressie voelde ik me zo sterk dat ik dit aandurf, en aankan.

Al maanden ben ik hier over aan het sparren met Paul, met vriendinnen en onlangs heb ik ook een coaching gehad bij Inger Vierhout, zij inspireert en motiveert me al jaren, toen we beide nog fitgirl waren. Samen hebben we mijn plan verder uitgewerkt en gedacht.

Ik dacht dat ik er tegen aan liep dat ik niet wist waar ik moest beginnen. De grap is, ik was al begonnen maar moest het voor mezelf gewoon benoemen. Mijn innercritic en mijn impostersyndroom bij de hoorns pakken en aan de kant zetten. Dit is wat ik wil, ik kan dit!

Mijn plannen en ideeën bleven liggen en ik liep vast in wat ik wilde. Wat mijn plannen waren, kon ik niet uitvoeren hoe ik het wilde. Nu heb ik een plan over hoe ik wil gaan aanpakken. Voorlopig in ieder geval.

Bakkerij achtergrond

Ik heb een diploma als banketbakker, daar voor heb ik op school gezeten. Bij de werkgever waar ik Paul ontmoet heb, daar heb ik geleerd hard te werken, en kwaliteit af te leveren. “Mooi spul” maken. Dat zit er echt in, snelheid en behendigheid maar ook echt zeker de passie van het vak. Alleen nu voor mijzelf, ik ben eigen baas. Keuzes kan ik zelf maken, even in overleg met Paul misschien, maar gewoon voor mijzelf, van mijzelf. Mijn taarten en mijn winkel, mijn bedrijfje.

Planning

Ik blijf bij mijn werkgever werken, voor het vaste inkomen. zo’n 20u A 24u in de week. De rest van de tijd kan ik spenderen aan mijn taarten en zo kan ik in stappen de taarten maken. En afwerken, zo zijn ze altijd vers en heb ik er de rust voor. Om ze met kwaliteit af te leveren.

Van Mathiske bakt,ga ik naar Get Caked, zodat ik denk, hoop dat de naam beter blijft hangen. Mijn voornaam is lastig te spellen en niet alledaags en om uit te spreken vaak ook nog wel een dingetje. Het is dus vanaf nu get Caked!

Op mijn instagram account kun je al mijn taarten voorbij zien komen, en bestellen! volg je me daar ook? @getcaked.bymathiske

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge