Mijn craving: KAAS!

Ik ben Mathiske en ik heb een kaas probleem, there i said it. Nou ja zo erg is het niet, maar de hoeveelheid kaas die er hier in de week doorheen gaat neemt serieuze vormen aan.

Kaas, dat is echt mijn geheime genoegen, gewoon Hollandse belegen kaas. Nog voor dat ik wist dat ik zwanger was had ik ineens heel erg veel zin in kaas.

Zuivel is echt mijn craving.

Halfvolle melk ging er hier al hard door heen, maar nu zitten we met z’n drietjes op een litertje of 10 in de week. ‘s morgens drink ik altijd 1.5 beker melk en tijdens de lunch ook vaak nog. Waar ik dat eerst nog teveel gedoe vond neem ik ook standaard een beker mee naar het werk.

Maar die kaas, dat is niet normaal. Lekker een plakje belegen kaas of een blokje ‘s avonds voor de tv. Oude kaas, of oude geitenkaas, parmezaanse kaas mag allemaal. Koud of gesmolten op een tosti of over de pasta. Ik kan me er ziek aan eten. Maar niet van die vieze magere 30+ kaas, of boeren kaas, daar vind ik dus echt niks aan. Iets met smaak, geen stopverf.

Ik durf er voor uit te komen, ik heb een kaas probleem. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen kaas eet. Naar het werk standaard een boterham met kaas mee. Paul stuur ik regelmatig nog langs de supermarkt om kaas te halen, soms plakken oude kaas of gewoon een nieuw blok kaas. Terwijl ik dit zit te typen, over kaas, heb ik dus ondertussen even een tosti gemaakt en werk ik die nog even naar binnen, gewoon omdat het kan 😉

Kortom, cheeeeeesee!

Had jij ook zo’n bizarre craving?

 

2 reacties

  1. Haha, grappig 😉 Ik eet ook veel kaas. Eet vrijwel elke dag een tosti of boterhammen met kaas. En verder heel veel kaas op de pizza (Quattro formaggi is favoriet natuurlijk) of pasta met heel veel geraspte kaas! Mijn craving is verder milka chocola met Oreo. En dan het liefst zo’n hele grote reep waarvan ik de helft achterelkaar opeet (sorry, not sorry ;))
    Michelle onlangs geplaatst…Bucketlist – DroomreizenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge