2019 terugblik

Het jaar zit er bijna op, en is voorbij gevlogen. Hoewel het al weer even geleden is dat ik iets op de blog gedeeld heb, werd het wel weer tijd.

2019

We sluiten 2019 af, begin van het jaar was zo donker. Zat ik nog zo midden in mijn depressie dat ik nooit had durven dromen over waar ik nu sta, nu ben en hoe ik me nu voel. Het is allemaal ineens zoveel sneller gegaan. Ik vind het bizar.

In April ben ik weer begonnen met rustig aan opbouwen met werken. Het was stapje voor stapje best wel een ding, maar richting de zomervakantie was ik weer helemaal terug. Na onze welverdiende zomervakantie met z’n vieren in Frankrijk voelde ik me meer dan ooit mijzelf!

Gas erop!

Begonnen aan mijn motorrijbewijs en nu daarin het eind ook bijna in zicht is, ben ik alleen maar trots. Mijn motor staat al maaaaaanden in de schuur op me te wachten en ik durf nu ook oprecht te zeggen dat ik er zelf op durf te rijden. Zelf gas geven en sturen. Helm op en even helemaal niks. Het is toch wel echt even anders dan in de auto stappen en wegrijden. Nu nog “even” in januari alweer op voor mijn theorie en dan hopelijk eind januari, nog voor mijn verjaardag afrijden. ik kijk er naar uit!

Taartje?

Mathiske bakt startte ik op. Eigenlijk een beetje als grapje, zo kon ik m’n baksels delen. Tijdens mijn depressie haalde ik rust en energie uit het bakken. Van cheesecake ging het ineens echt naar echte taarten op bestelling. Bizar!

De december maand hebben we dik geknald en echt veel mooie taarten mogen maken op bestelling. Ik kan je vertellen dat ik hier echt alleen maar heel erg gelukkig van werd. De eerste bestellingen voor januari zijn al gedaan en ook de eerste bruidstaart staat genoteerd.

Van Mathiske bakt, wat ik als een huisvrouwen ding vond klinken ging ik naar Get Caked. Een naam die bij me past en de lading beter dekt zoals ik mijn taart wil maken en neerzetten. Kortom, we bakken nog even door.

Geluk in een rompertje?

Zit mijn geluk nog in rompertjes? Oh dat zeker wel, maar onze eigen kinderwens is vervuld en er komen ( vooralsnog) echt geen kinderen meer bij. Hooguit een puppy, na de verbouwing van ons huis.

Wel heb ik besloten te stoppen, met de blog. Per augustus, wanneer ik weer moet verlengen, ga ik dit niet doen. Ik wil me focussen op Get Caked en mijn eigen ontwikkeling. Hier kies ik voor mijzelf en de passie voor mijn ‘passieproject’ met Get Caked groei ik nu al zoveel harder dan ik met de blog gedaan heb. Misschien dat ik wel her en der wat vlogs blijf maken. En mijn insta zal vanaf nu al wat minder #momlife en wat meer #momboss worden en meer over mij gaan. Ik heb hem ook niet meer openbaar staan.

Voor nu, een glaasje bubbels. Proost! Op het nieuwe jaar. Veel liefde, geluk en alles goeds voor 2020 toe gewenst ❤️✨

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge