#BabyvanderDonk on the way| Week 13 en 14

Pfoe, als een sneltrein vaart door naar deze actuele update. Bij Emily keek ik de weken voorbij en nu lijkt de tijd bijna tussen m’n vingers door te glippen. Er gebeurt natuurlijk een hoop en is het met alles vliegen en hollen. Fijn als alles zo voor de wind gaat. Extra van genieten!

Week 13.

Een overvolle week, ik ben begonnen aan mijn functie als trainee teamleider op het werk. Ik zit lekker in mijn vel en al mijn collega’s reageren ook super leuk op het feit dat ik het nu met z’n tweeën mag doen. Kortom super. Met m’n bekken lijkt het ook aardig te gaan, doordat ik nu niet meer de hele dag alleen maar zit is er wat meer afwisseling.

Motorrijles, daar zullen mensen hun bedenking bij hebben nu ik verteld heb dat ik zwanger ben. Nu ging het lessen eigenlijk super lekker en zat ik er goed in. Wel vind ik het zonde om m’n geld op te maken aan iets waar ik nog niks in kan behalen. Dus na overleg met de instructeur, die wat verbaasd reageert, besluit ik voor nu te stoppen. Als de baby er is maar weer verder lessen. Het zij zo. De laatste les voorlopig. Balen maar er komt wat moois voor terug.

Week 14.

De bekkenpijn is weer terug, na een druk weekend lijkt mijn lijf niet helemaal lekker tot rust te kunnen komen. Ook is de cabrio door de lage instap niet super fijn, maar wie mooi wil zijn moet pijn leiden (niet waar) Maar ik probeer toch nog heel, heel eventjes te genieten van deze laatste zonnestralen zonder dak. Waar ik sinds deze week ook van mag genieten is dat ik zeker weet dat ik de baby voel, het is nog vroeg, maar door alle operaties en dergelijke ken ik mijn buik zo goed dat ik weet wat eigen is en wat niet. En dit voelt als baby, zo bijzonder. Ik moest ook echt even een traantje wegpinken toen dat kwartje viel.

Moe en misselijk ben ik ook nog echt, ik kan merken dat het eerste trimester toch wat naweeën heeft. Zoals de fysio zij, zou dat ook goed voor mijn bekken kunnen gelden. Vanaf week 16 toch weer wat fitter, ik kijk er naar uit!

Ook komt deze week de blog met de aankondiging online, eindelijk. Ik ben zo blij dat we het nu eindelijk in the out en open hebben. Deze week gaan we een weekendje naar Engeland, ik ben heel benieuwd hoe dat gaat met lopen. Ik zorg in ieder geval voor genoeg paracetamol en goede schoenen.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge