#babyvanderDonk on the way| week 22

Nieuwe week, nieuwe update. Toch wel eventjes spannend omdat ik ineens last had van hard buiken. Hoe gaat het verder?

Week 22.

Harde buiken. Na een drukke zaterdag werd ik echt even terug gefloten. Vooral de dag erna moest ik echt op de blaren zitten. Mijn harde buiken kwamen op een moment zo vaak dat ik bijna de verloskundige gebeld had. Gelukkig nam het af en voelde ik de baby weer beter bewegen. Na een paracetamolletje en vroeg te gaan slapen was het de volgende dag ook al weer een stuk beter. Lesje voor de volgende keer, niet te veel hooi op mijn vork.

Baby voelen, vaak en duidelijk. De baby is best veel wakker, ook voel ik hem overdag op het werk wel eens en eigenlijk iedere avond wel als ik op de bank zit. Ook heb ik het ondertussen vast kunnen leggen op beeld. Nog niet super duidelijk, maar zichtbaar. Dat word ook vast steeds beter. Ook Paul voelt de baby steeds beter, op zaterdag ochtend nadat hij thuis kwam van het werk was ook de baby wakker. Even een momentje van ons drietjes terwijl Emily nog lag te slapen.

Maagzuur! Je doet er niks aan, ook de vorige keer super aanwezig. Maar bij mij hoort dat gewoon bij zwanger zijn. Scheelt wel dat ik door de maagzuur minder trek heb, en zeker in slechte en vette dingen. Ook koolzuur hoef ik niet te proberen haha. Rennies en melk does de trick. 

Gelukkig zijn de hormonen weer wat gezakt en heb ik deze week een stukje minder gehuild, haha. Ook slaapt Emily een stuk beter dus dat zal ook wel bijdragen.

Woensdag is wisseldag en rollen we zo week 23 in. Of ja rollen, ik voel me niet alle dagen even soepel, omdraaien in bed met het voedingskussen in bed is niet per se heel handig. Gelukkig is Paul de halve nacht werken en heb ik het hele bed voor mij alleen, scheelt ruzie en dekens delen 😉

 

  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge