#BabyVanDerDonk on the way| Week 26

 Week 26

Deze week een afspraak bij de fysio. Ik voelde het weekend al weer zo’n kronkel in mn rug en mn stuitje. Paul had het al proberen los te masseren en dan doet het ook echt super zeer. Bij de fysio word de rest nog even flink los gemaakt en zo kunnen we weer door. We maken nu de afspraak over 2 weken. Dan is het nog een keer of 5 tot de baby is er.

Ik slaap niet echt fantastisch mee, waar je eerst blij bent als je kind doorslaapt ben ik blij als ik een nacht door slaap. O-M-G. Ik word gemiddeld zo’n 2x wakker om te gaan plassen. En dan werkt het verkouden zijn ook niet echt mee op dit moment.

Voor de babykamer hebben we wat accessoires gekocht en gekregen. Waaronder deze super gave Nijntje lamp die we kregen van Floor. Hoewel Emily de Nijntje fan is hier, ga ik toch proberen haar te overtuigen dat ie op de babykamer moet haha. We gaan het zien. Is de babykamer ondertussen al af? Uh nee, we moeten nog gordijnen, een rolgordijntje, accessoires. Nog best een hoop eigenlijk. Het wiegje hebben we wel al staan, maar niet opgemaakt.

Ik heb een foto opgezocht van de zwangerschap van Emily, beide met 26 weken zwanger. Ik vind dat het weinig verschilt.

De baby.

Groeit goed, beweegt goed. Eigenlijk voor nu niks bijzonders. Heel saai misschien. Wel is deze baby wat rustiger dan Emily.

We hebben kleertjes gekocht, de aller eerste kleertjes voor de baby. Een setje voor een meisje en een setje voor een jongen. Bizar dat maatje 50. Ik denk dat we alleen wat rompertjes nodig hebben en verder voor nu niet zo veel. Dus ik heb buiten dat ook eigenlijk nog niks gekocht. De babyfoon is binnen. Ik wil nog wat andere dan witte hydrofiele doeken en dan zijn we een heel eind klaar. Sprak deze nuchtere aanstaande mama. Wie weet veranderd dat nog.

4 reacties

    1. Pff echt ellende. Gelukkig is het met vlagen. Heb je die nieuwe collectie van Noppies gezien? Ik kan niet beloven dat het de komende 12 weken zo blijft haha☺️☺️

  1. Wat fijn dat het goed gaat! En die nachten… tja. Ik sliep bij Nore vanaf een week of 18 zo slecht.. tot de bevalling max 3, soms 4 uur per nacht en tot dusver slaap ik dus gewoon door.. zo fijn! En wat kleertjes betreft ben ik het tegenovergestelde.. ik heb een koopverbod opgelegd gekregen.. maar alles is zo leuk! 😉 wij starten volgende week met het kamertje zo leuk ook weer. Wat een gave lamp trouwens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge