#BabyvanderDonk on the way| Week 30!

Week 30, whoep whoep! Dik in het derde trimester. Ik ben weer iets opgeknapt en de carnaval zit erop. Nog 6(!)weken werken en en en. Bizar man. Het gaat zo snel.

Week 30 dus

Vorig jaar met carnaval is de laatste keer dat in met mijn zusje ouderwets biertjes heb staan drinken. Dat is toch ergens een mijlpaaltje ofzo, of een gek dingetje. Floor was nog net niet zwanger en nu ben ik best wel zwanger. Vorige week toen ik ziek was heb ik al eens gekeken of ik mijn onesie nog pas, dus die kan mooi aan. Ondertussen weten we hoe dat is afgelopen, was Paul niet fit en zijn we niet geweest.

Deze week begon dus ziek in bed. Even langs de fysiotherapie, maar door het liggen is er weinig druk op mijn bekken dus nu weinig last. Over twee weken mag ik weer. Wel voel ik het litteken van de knip steeds meer en vaker. De Fysio reageerde daar wat apart op dat ik dat de volgende keer bij de verloskundige toch nog eens op zal gooien. Gek, dat dat zo zeer doet. Of heeft iedereen dit?

Wat ik in de zwangerschap van Emily al veel en vroeg had is kramp in m’n kuit. Heb ik dat nu ineens sinds deze week. Dat doet echt super zeer! en is super irritant als dat ‘s nachts gebeurd.

Ineens heb ik ook gekke dromen; Afgelopen week droomde ik dat ik met 37 weken al ging bevallen. Ik ga met 36 weken met verlof, dus dat past niet helemaal in mijn planning, na een week al een baby, dus laat hem maar lekker even zitten. Het was een trouwens een meisje en alles was goed gegaan. Dus ik ben benieuwd hoe dat straks uitpakt. Week 37 of toch pas na 40 weken?

Gekke cravings of dat soort dingen kan ik mezelf toch nog steeds niet echt op betrappen. En nestdrang is ook nog niet echt van toepassing. Ik kan niet tegen troep en zooi, maar dat is niet per se iets wat heel erg van nu is 😉

Een reactie

  1. kramp in je kuit gaat heel goed over met een heel warm washandje.Ik doe het met wat water erop in de magnetron dan is het heel snel warm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge