#BabyvanderDonk on the way| week 32

Een korte update dit keer. Ik voel me weer een beetje fit en kan weer vooruit. Niet dat ik lekker ben wezen hardlopen of sporten ofzo en omdraaien in bed is vooralsnog als een walvis. Maar niet meer hoesten, proestend, snotterend. Gewoon z’n gangetje.

Week 32

Gewoon z’n gangetje eindelijk durf ik ook weer een beetje te zeggen dat ik me weer wat fit voel. Nu ik me weer wat fitter voel, voel ik de baby ook weer veel beter en vaker. Alsof ze daar rekening mee houden ofzo.

Sommige dingen op t werk voelt een beetje gek omdat het eind zo dichtbij komt. Na deze week nog een zaterdag voor mijn verlof, zulk soort dingen en dat is gewoon een beetje gek. Deze week werk ik nog wel 34u maar dat ging me eigenlijk prima af. Vanaf deze week worden het alleen maar minder uur dus dat komt helemaal goed.

Paul heb ik weer aan het werk gezet voor een buik foto. Het lijkt erop alsof de baby ineens hard is gaan groeien.

De baby ligt laag maar nog niet vast. Met enige regelmaat voel ik de baby zakken en ga ik ook weer wat moeilijker lopen. Dat kan na een half uurtje ook weer heel anders zijn. Ook worden nu ineens mijn voeten dik. Mijn linker enkel en voet zijn een stuk dikker als bijvoorbeeld vorige week en ik voel ook echt mijn schoen en laars strakker gaan zitten. Heel apart.

 

Door het zwanger zijn heb ik het sneller warm, wat met het koude weer niet per se vervelend is. Scheelt weer een vest en de verwarming heel ver omhoog zetten. Deze week zit er weer op, lekker weekje.

#endoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge