#babyvanderDonk on the way| Week 33

Week 33

Deze week mochten we weer naar de verloskundige. De baby ligt er goed voor, de verwachting is ook niet dat ie nog gaat draaien dus die ligt goed. Super fijn, want dat is iets waar ik me wel echt een beetje zorgen over maakte. Wat als de baby in stuit ligt.. We hebben ook een fijne mijlpaal (ahum!) Ik heb de 100kg aangetikt. Die kwam dit keer wat harder en sneller dichtbij als bij Emily. Ik ben nu de laatste weken wat harder aangekomen. Het is zoals het is, we doen er niet zoveel aan. Ik denk dat er nu zo’n 12kilo aan zit, maar ik heb echt geen idee.

Emily mag eigenlijk altijd met mij mee naar de verloskundige. Ze vind het super interessant. Eerst bloeddruk meten, daarna naar het hartje luisteren. Ik moet ook gelijk op de tafel gaan liggen zodat ze mee kan voelen. Ze is echt helemaal dol op haar broertje of zusje.

Afgelopen week hadden we ook een zwangerschaps fotoshoot. In eerste instantie zei ik dat ik dat niet nodig vond, maar nu had ik me toch bedacht. Gewoon met dikke buik vast laten leggen. Maar niet zo zoet en zuurstokkerig als met Emily. Ik wilde nu toch wat meer bloot en met kant. Dus ik weet ook nog niet of ik de foto’s zo geschikt vind voor op de blog. (hallo collega’s 😉 ) Maar als er wat moois tussenzit wat voor internet geschikt is zal ik ze zeker delen!

Afgelopen week bestelde we ook weer wat nieuwe proefdrukken voor de geboortekaartjes. We hebben nu 1x unisex, 1x voor een meisje, die gelijk perfect was en klopte met de naam en alles er op en er aan. En 2x voor een jongetje. Ik vind alles voor een jongetje uitkiezen zoveel lastiger. De naam, kleertjes, kaartje. Voor een meisje zorg je gewoon voor een beetje roze, wat strikjes en wat schattigs en klaar. Voor een jongetje mag het best een beetje stoer, maar moet het ook nog een beetje baby zijn. En sommige dingen vind ik gewoon echt verschrikkelijk! haha

Een reactie

  1. Herkenbaar wat je schrijft over de jongensvarianten. Ik ben blij dat we uit de naam en het kaartje zijn maar ik had wel 5 leuke meidennamen en kaartjes gezien en voor een jongen lijkt het toch een stuk beperkter haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge