gender reveal?!

We hebben deze week de 20 weken echo. Ik ben heel erg blij dat we weer naar ons kindje mogen kijken. Alleen is er een ding wat niet willen zien. Het geslacht van onze baby.

Bestaat dat nog?

Ja, misschien wat ouderwets maar wil willen het nu ook niet weten. Tijdens de zwangerschap van Emily twijfelde we eigenlijk geen moment, wij wilde het niet weten. Veel mensen wisten dat wij met de IVF bezig waren en het was meer wachten op wanneer we vertelde dat we een kindje kregen. Er zijn maar weinig verrassingen in het leven en dit wilde wij er eentje laten.

Tijdens de zwangerschap van Emily kon ik het goed loslaten en hadden we het ook echt alleen over de baby, nu wat meer over hij of zij. Omdat je toch (naar mijn idee) meer gevoel hebt bij een kindje krijgen.

Tijdens deze zwangerschap twijfelde ik wel heel erg of ik het niet toch wilde weten. Vooral de eerste paar weken was ik echt heel erg nieuwsgierig. Nu is dat weer wat gezakt. We hebben besloten dat we het gewoon echt nog niet willen weten. Ik kan niet beloven dat ik niet stiekem spiek hoor, en ook heb ik met foto’s van eerdere echo’s al genoeg speculaties los gelaten over het geslacht van deze baby. Maar voor nu blijft het speculeren, we hebben 50% kans om het goed te hebben, toch?

Gender reveal Party

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik zo’n gender reveal als die van mijn zusje ook wel echt heel erg gaaf vind, maar dat gaat me toch een beetje te ver haha. We doen wel gewoon taart zonder kleurtje aan de binnenkant ?

Of we/ik stiekem een voorkeur heb voor her een of andere geslacht ga ik in een ander blog delen. Wat denk jij? Team roze of team blauw?

bron uitgelichte afbeelding

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge