It’s Official! Zwangerschap aankondiging #babyvanderdonk2

Zoals je gisteren al kon lezen met de blog over de test was deze positief. Nu moet ik eerlijk bekennen dat er vertraging in zit met de werkelijkheid. Met de eerste IVF poging vond ik het zo eng om het negatieve te delen. Nu hadden we ineens goed nieuws en wist ik niet hoe ik dat realistisch maar toch snel kon delen. Ik wilde/moest het natuurlijk toch eerst familie, vrienden en werkgever persoonlijk vertellen. Krijg je dan, haha. Eind goed al goed.

Ik ben zwanger!

Vanaf de test konden we het natuurlijk nog maar nauwelijks geloven maar het is echt zo. De eerste weken werd ik zelf gek van onzekerheid en was het maar goed dat we tussendoor vakantie hadden. Moe, misselijk, alles er op en er aan. Door de vakantie kon ik lekker iedere middag een dutje doen en lekker alles op het gemakje.

We zijn ondertussen 14 weken onderweg en hebben we al verschillende schitterende echo’s gehad. Onze mini doet het goed ik voel me naar omstandigheden best ok, haha. De komende weken zijn op de blog gevuld met lekker veel zwangerschap spam, ik heb alles natuurlijk week voor week bij gehouden.

Jullie reacties tijdens ons traject waren zo ontzettend lief, op facebook, de blog en instagram. Dat deed mij/ ons zo goed! Ook hoe mensen persoonlijk reageerden en vroegen met ons ging, ik ben blij dat ik er zo open over ben geweest. Nu mag het genieten beginnen.

In April mogen we gewoon ons tweede kindje verwachten. Emily word grote zus! Ik kan wel janken van geluk.

7 reacties

  1. Hallo Mathiske,
    Van harte gefeliciteerd ?
    Erg leuk om mee te lezen…
    Je hebt een leuk gezin en het is mooi om te zien dat deze nu wordt uitgebreid met de komst van een tweede kindje. Geniet er van!!

  2. Wow, super mooi geschreven meis. Leef met jullie spanningen en mooie momenten mee. En super leuk dat emily een grote zus word. Je staat mooi en.stralend op de foto meis. Geniet ervan met je gezinnetje xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge