Throwback! Zwangerschap baby Kate? in buikfotos❤️

Hoewel het nog maar kort geleden lijkt zijn we al weer drie weken verder! Ik blik nog even terug met de buikfoto’s die ik maakte tijdens de zwangerschap van Kate. Vandaag zou ik de uitgerekende datum zijn en is ze al 3 weken bij ons. Soms vind ik dat nog wel een beetje gek, maar we genieten enorm van elkaar.

Het eerste trimester.

We wisten het natuurlijk al vroeg, en ik wilde het gelijk vast leggen. Voor mij gevoel ging mijn buik die eerste weken ook echt mega hard! Ik was bang dat ik richting het eind echt uit mijn voegjes ging barsten en 150kg zou wegen, haha. Hier de foto’s van week 5, week 8, week 11 en week 12. Week 11 is de enige buik foto die ik samen met Floor heb omdat ineens een paar dagen later Daan er al was. Bijzonder om te hebben, toch nog samen zwanger.

Trimester 2.

Toen werd het ineens een bolletje. Week 14 tot 19 en daarna tot met kerst week 24. De laatste is week 28. Met een glaasje alcohol vrije wijn met mijn verjaardag. Je ziet door de weken heen ook ineens zo groeispurtje.

 

Trimester 3.

Het laatste trimester duurde bij mij dus maar 9 weken in plaats van 12. Dat wisten we toen dan ook weer niet. Gek he, dat het zo kan groeien. Ik ben best wel veel ziek geweest in de laatste weken dus daar missen best een aantal week foto’s

Wat voelde ik me mooi, ondanks dat ik deze zwangerschap zoveel pittiger heb ervaren als die van Emily. Het getrappel in mijn buik is nog steeds een van de mooiste dingen die ik gevoeld heb. Ik weet niet of er ooit nog een derde baby komt, dus dit is mooi om te bewaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge