DIY – KDV Afscheid traktatie van Emily

We namen afscheid op het kdv, en daar hoort natuurlijk een passende traktatie bij. Tijdens Emily haar verjaardag waren wij met vakantie en hebben wij deze daar niet gevierd.

Inspiratie gebrek

Ik zag het niet zo zitten om met van die standaard oneliners een cadeautje te knutselen. Sterker nog, ik krijg er lichtelijk jeuk van. Die dingen met klei (denk je nog eens aan mij, als je speelt met deze klei) -sorry!- vind ik de aller ergste. Blegh.

Hoewel ik pas vorige week tot de conclusie kwam dat er afscheid genomen moest worden, moest ik ook nog bedenken wat we gingen trakteren. Ik koos voor een ‘groter’ cadeau voor de groep, een kaart voor de leidsters en wat simpels voor de kindjes.

Elsa traktatie

Om nog maar ff in deze trant te blijven gingen we voor iets met Elsa. Het werden eierkoeken met een Elsa erop en aan de achterkant een klein tekstje. Easy as that.

Knetter bedankt

Voor de groep kocht ik een aantal bussen knetterzeep. Bij ons thuis niet aan te slepen, dus een goed plan om cadeau te geven.

Handenwassen zonder dwang, tipje!

Voor de leidsters schreef ik een kaartje om hen te bedanken voor de afgelopen jaren. Alles rondom de ivf en mijn depressie, maar ook van dreumes naar kleuter hebben zij met ons mee gemaakt.

Wat heb jij als Afscheid gedaan op het kdv?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge