Floor| 20 weken echo & de Gender reveal party!

Op de helft van de zwangerschap. Dat betekend de spannende medische echo maar ook dat we weten wat ons kleintje word/is. Wij wilde graag een grote gender reveal party geven voor de bekendmaking van het geslacht. Afgelopen weken zei mijn voorgevoel echt dat het een jongen zou worden, maar nu twijfel ik toch. We gaan het zien!

De echo.

Op naar het echo centrum. Afgelopen vrijdag waren we aan de beurt en was ik meer dan een beetje gespannen. Ik heb echt hartstikke slecht geslapen. Maar gelukkig waren we om 10 ‘s ochtends al aan de beurt. De echo ging goed, alleen lag de kleine er niet goed voor. Lekker veel foto’s mee gekregen. Eentje waarop urkeltje met zijn/haar spierbal zichtbaar is. Heel interessant om te zien hoe de bloedvaten liepen (met dat rood en blauw) en het hartje. De baby lag de hele tijd met z’n knietjes opgetrokken.  We hebben er ruim een uur over gedaan, maar uiteindelijk zijn we goed gekeurd. De echoscopiste deed het briefje met het geslacht in een enveloppe.

Op naar de bakker om de taart te bestellen. 3x de overweging gemaakt om stiekem toch te kijken in de enveloppe. Maar we hielden ons in. Nog even geduld!

Tom moest nog wat regelen voor de auto en Mathiske kwam me helpen met de blauwe en roze Nijntje slinger ophangen, blauw en roze ballonnen opblazen en tekst voor op de ramen. Mathiske maakte ook roze en blauwe flamingo cupcakes.

De gender reveal party.

Eerst maar de taart ophalen. Ik heb hem besteld bij Zoetegoed daar maken ze zo’n gave taarten. Die van ons is ook zo ongelofelijk gaaf! Hij is gevuld met aardbeienvulling.

We hebben vrienden en familie uitgenodigd voor het moment met het aansnijden van de taart. Ook zelf weten wij nog niet, tot aan dat moment, wat het word.

Zenuwen, spannend, zin in, duurt lang.

 

Een jongen!

Een kleine mini man. Zo schattig! Voetbal, spijkerbroeken, stoere sneakers, auto’s. We hebben al vijf namen, nu nog kiezen. Een neefje voor Paul 😉 Een thema bedenken voor een jongens kamer. Tom niet meer als enigste man aan tafel met kerst. Een stamhouder. Wauw, wat super leuk een jongen! Een echte jongens mama, mijn eerste gevoel klopte. Wat onwijs gaaf!

Uiteindelijk maakt het toch niks uit wat het is, als het maar gezond is. Maar wat zijn we blij! Een jongen Wij genieten nog even na op onze blauwe wolk.

Heb jij een gender reveal party gegeven?

 

3 reacties

    1. Dat was ook echt heel lastig haha. Ik zou het zo nog een keer over willen doen! Zo gezellig een feestje en wat de uitslag ook is, iedereen is altijd blij 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge