#instamoms nieuwe dimensie aan vriendschappen

Ik geef eerlijk toe dat ik een Insta addict ben. (te veel) uren verslijt ik op dit sociale media kanaal, kijkend naar story’s en posts van anderen. Maar het bonus dingetje aan dit medium is, dat ik de afgelopen jaren onwijs leuke moeder heb leren kennen en met regelmaat contact heb, zonder dat ik ze ‘in het echt’ ken.

Lieve Instabesties,

Ik vind het zo onwijs leuk om samen met deze insta mama’s het moederschap en onze slapeloze nachten te kunnen delen. Onze geluksmomenten maar ook onze dieptepunten. Jankende, mopperende kiddo’s handelen we gewoon samen.

Sommige wonen dichtbij, sommige wonen echt aan de andere kant van het land, onze kindjes hebben niet eens echt de zelfde leeftijd of hebben door eenzelfde traject gemoeten om überhaupt zwanger te worden. Het schept gewoon echt letterlijk een band, een connectie.

Real life meetings?

Soms komt het voor dat ik een volger of iemand die ik volg spontaan tegen kom. Maar het allerleukste is het als je van insta-kennis, naar Appgroepje, naar echte afspreek datum gaat.

Zo ben ik met Simone van Papa is de liefste bevriend geraakt en zien we elkaar echt met enige regelmaat en kunnen onze kindjes super leuk samen spelen omdat zij van dezelfde leeftijd zijn.

Dit is een oude foto, maar zo schattig ❤️

Gitte, we kennen elkaar van een paar jaar terug maar dat verwaterde. Via insta en onze zwangerschappen met Cholestase tegelijkertijd schepte een band. Samen ‘s nachts appen, tips over borstvoeding uitwisselen. Samen maar afspreken voor koffie. Mannen die het goed samen kunnen vinden en Emily en haar zoontje hebben nu zelfs verkering. Waardevolle vrienden erbij.

Maar ook het groepje wat ik op de Meet en Greet van Michelle Bollen heb ontmoet in het echt, app ik met regelmaat mee. We zijn zelfs met onze kindjes naar een binnenspeeltuin geweest omdat we elkaar zo leuk vonden 😉

Zo heeft social media toch ook echt een onwijs leuke kant, en ik beloof Paul bij deze dat ik ga proberen mijn insta verslaving niet de overhand te laten nemen 😉 Sorry

Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

3 reacties

  1. Je merkt het hé ik ben aan het bijlezen! Haha, wat fijn hé die vriendschappen vanaf social media! Ik heb een paar jaar geleden een groep meiden leren kennen via een forum allen met pcos. Inmiddels hebben we elkaar al 3x met zn alle gezien en staat de vierde keer alweer gepland. Zo waardevol!
    Jessica onlangs geplaatst…Geboortekaartje van AbbyMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge