Baby makings| Failure en door. Wachten op..

Onze laatste cryo was helaas niet goed ontdooit. Dus nu weer van voor af aan. Jammer maar helaas en een klein beetje te verwachten. Mijn gevoel zei ook echt gelijk door. Niet wachten, want je weet niet hoe lang.

Gelukkig valt het wachten mee.

Het wachten is pas net begonnen en ik word eigenlijk gelijk gebeld, over hoe en wat. Na net iets meer als een maand al. We kunnen eigenlijk al vrij snel terecht voor de intake en mogen daarna ook gelijk door naar het volgende stapje. We krijgen een oproep voor de gezamenlijke afspraak en de spuituitleg via de post binnen. Helaas kunnen we niet gelijk die dag en moeten we het toch nog 2 weken verzetten. Balen, maar het is even niet anders.

Zo kan ik toch nog even dat stapje harder zetten om mijn BMI onder het kopje normaal te krijgen, gewoon voor mijn gevoel. Maar ook even terug naar ons gezinnetje nu. En even genieten van andere dingen. Even los laten, voor zover als dat kan.

Met de gezamenlijk uitleg is eigenlijk een hoop hetzelfde voor ons. Het enige wat veranderd is, is dat je nu als je wil, ook weer in je bovenbeen mag spuiten. De rest moet in je buik, dat heeft de voorkeur. Verder niet zo heel erg spannend. De vorige keer, 2 jaar geleden, waren we een van de weinige nieuwe. Nu waren we de enige al met ervaring. Bizar dat alles zo gewoon lijkt op het moment dat je er mee aan de slag gaat en de medicatie ook weer mee naar huis krijgt. De medicatie ga ik in een volgend artikel allemaal stuk voor stuk laten zien. Ook wel eens interessant. 

Nu dus naar huis. Weer wachten.

Op de eerst volgende menstruatie. Van al dat wachten heel erg onrustig merk in aan mezelf. Ik voel aan alles de tijd ook doortikken en spookt het soms met vlagen echt door mijn hoofd. Ik hoop zo dat het allemaal goed komt en dat het toch allemaal weer mag lukken. Het ene moment zijn we heel positief en het andere moment brokkelt alle hoop beetje bij beetje af. Maar nu eerst, deze poging, vanaf de eerste menstruatie.

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge