IVF poging 2| Test dag!

Het eind is in zicht, tijd om te testen. Na een dipje in onzekerheid, zijn we weer terug naar hoopvol. Ik heb jullie een klein beetje in spanning gehouden, maar hier komt het vervolg op gisteren. Dat wachten is toch behoorlijk killing he 😉

Stiekem heb ik er een klein stukje uitgelaten, omdat..

Op dinsdag, 5 dagen voor de test datum doe ik er een. Een early test, stomme test drang. Ik word gewoon gek van mezelf. Gewoon om er maar vanaf te zijn. Nog voor ik mn ondergoed weer aan heb zie ik een streepje. W-T-F. Maar het is echt nog vroeg, te vroeg. Eind van de week nog maar eens proberen.

Donderdag ochtend vergeet ik te testen en moet ik opschieten om te gaan werken. Morgen nieuwe dag. Ook ben ik een paar dagen al moe en wat kortademig. Precies Als bij Emily… Zou het dan toch?

Als ik vrijdag test is er na een minuut ook op de action test een streep te zien. Yes! Dus toch! Super fijn! Nu dus nog m’n mond houden tegen Paul. Ik heb bedacht hem te verrassen, een test en een schattig pakje inpakken en die dan zaterdag avond te geven. Als zaterdag de kruidvat test ook een plusje aan geeft ga ik naar de Prenatal om iets leuks te halen.

Ja jongens, echt, ik ben zwanger! En de test is zo verschrikkelijk overduidelijk. Ik koop voor Paul dit:

Zijn reactie is onvergetelijk, wat een mooie verrassing. Het is ons gewoon gelukt!

Morgen doe ik gewoon lekker een ‘officiële’ zwangerschap aankondiging op de blog. Met natuurlijk nog even hoe en wat. 

 

15 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge