IVF poging 2| We zijn weer van start.

Al bijna een jaar verder sinds de eerste afspraak. De tijd vliegt maar ook de klok in m’n hoofd tikt door. Ik word er ook gewoon serieus ongeduldig van. Emily is dan als het lukt al bijna 3 tegen de tijd dat mini 2.0 zich aandient. Geduld is een schone zaak dus.

Van start.

Net als de vorige keer, eerst weer wachten tot een menstruatie en dan weer aanmelden. Vanaf daar dan weer starten met de pil. De ruim 3 weken met de pil vind ik denk ik het verschrikkelijkst. Voor je gevoel staat dan zo de tijd stil. Zo vervelend. In ieder geval al van start dat is wat.

Je moet tegenwoordig voor het Radboud een online account aanmaken, daar zetten ze je afspraken in en je schema enzovoort. Dat vind ik zo onhandig, bij mij werkt dat om de een of andere manier niet goed, iedere keer gedoe. Maar na een keer bellen en nog maar een keer proberen ook het schema erbij. Wel raar dat je op deze manier eigenlijk niemand spreekt, het voelt toch een beetje gek. Ik heb ook het idee dat ik zo allerlei informatie mis ofzo. 

Nu hoeven we niet te wachten omdat we nog op vakantie gaan of iets dergelijks, gewoon gelijk door. Wel even spannend omdat de punctie waarschijnlijk in de week valt dat we ook naar een concert gaan. De afspraken staan op de kalender en nu wachten tot ze alle medicatie brengen.

Tot mijn verbazing zie ik dat er ineens een andere spuit bij zit. Ovitrelle in plaats van Pregnyl. Lichtelijk paniek, maar het voordeel is dat ik hem niet meer zelf hoef te mengen en dat er een wat dunnere naald bij zit. Jeej!

Nu we aan de pil zijn begonnen zijn we toch van start. Ik ga dit keer alles stap voor stap delen, zo zit er wat minder lang tussen en kan ik jullie wat meer en uitgebreid op de hoogte houden. Met een paar weekjes dus een nieuw gedeelte en dan die van de decapeptyl, hallo overgang! Ik kijk er nu al naar uit… Not.

Heb je vragen, stel ze!

Bedankt voor het lezen, zo kan ik even mijn ei kwijt.

5 reacties

    1. Ovitrelle is kunstmatig en pregnyl van hcg van zwangere vrouwen. Werking is inderdaad hetzelfde. En dat t minder zeer doet is alleen maar super fijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge