Met een zwart randje. Een miskraam. Hoe voel ik me nu?

Ik was zwanger. Met de nadruk op was. Helaas mocht het niet zo zijn. Het was misschien toch wel te mooi om waar te zijn, in een keer raak.

Hoe is het nu?

Ik heb gehuild, en veel. Het nummer van Kensington – Sorry kwam heel erg binnen op dat moment. Mijn emoties vlogen alle kanten op, het ene moment kan ik erg genieten van Emily en het andere moment ben ik toch verdrietig omdat het niet zo mocht zijn.

Door de hormonen voelde ik me gelijk op en top zwanger, misselijk. Ik kon ‘s morgens niks verdragen en heb ook gelijk moeten overgeven. Mijn borsten waren gelijk een maatje groter en gespannen. Nog voor ik mocht testen zei alles in mij dat het raak was.

Tot ik na het zwemmen me  omkleedde en bloed zag.  Thuis, na het douchen weer. Ik nam mijn medicijnen in en hoopte dat het niks ernstig was. Ik nam contact op met het ziekenhuis de volgende dag. Ik moest opnieuw testen. En deze was over duidelijk negatief. Klaar, weg dromen.

 Ik voel me helemaal donker, alles is zwaar en het spookt steeds door mijn hoofd. Ook al was het maar kort, het moment dat de test positief is hecht je je aan het nieuwe leven wat groeit.  Dit was nu al zo gewenst! We droomde over de eerste echo.

Ik pink nog een traantje weg, en hoop dat het snel zal slijten. We moeten nu weer van voor af aan beginnen. Het was te mooi om waar te zijn, dat het ons toch zo ineens zou lukken.

We houden hoop, kijken naar de toekomst. We gaan ervoor!

14 reacties

  1. Ah meis toch! Het is zó ontzettend heftig een miskraam.. ik weet er helaas alles van.. Slijten zal het nooit.. maar dat hoeft ook niet. Het kindje wat helaas nooit ter wereld zal komen heeft stiekem toch een plek in je ❤ en zal je voor altijd bij je dragen.. voor nu echt niet leuk. Maar mocht het dalijk zover zijn dat je een goede zwangerschap hebt en weer zo’n klein wondertje in je armen mag sluiten vergeet je de miskraam nog niet maar heeft het wel een mooi plekje gekregen? voor nu blijven we gewoon duimen en hopen op een positief vooruitzicht?❤

  2. Wat verdrietig om te horen! Helaas zelf vorig3 maand een MA gehad dus weet helaas hoe je je voelt.
    Neem de tijd en huil gewoon als je het voelt. Die rothormonen er ook nog eens bij.
    Heel veel sterkte!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge