Mijn 2018 to do list! 

Dit jaar geen goede voornemens, maar gewoon een to do list. Wat wil ik nog echt doen in 2018. Wat gaan we doen dit jaar, waar kijk ik naar uit.

Er staan echt nog wel wat dingetjes op die ieder jaar grofweg terug komen, maar ook dingen die uit 2017 zijn blijven liggen.

Hallo 2018.

 • Motorrijbewijs. Daar ben ik afgelopen jaar aan begonnen. Zo rondom het zwanger worden, dacht ik nog, dat doe ik er ff bij. Toen ik 14 weken zwanger was kwam ik tot de conclusie toch dat het niet helemaal handig is om nog lang door te lessen. Met een dikke buik, maar ook qua veiligheid. Nu met dit weer, koud, nat, regen. Moet ik bekennen dat ik het niet zo heel erg vind. Dus eerst in m’n verlof m’n theorie examen halen en dan richting eind van mijn verlof maar weer gaan lessen.
 • Bevallen. Joh. Zwanger zijn en bevallen gaat dan toch hand in hand samen. Ik kijk met een goed gevoel terug op de bevalling van Emily, dus je zou bijna kunnen zeggen dat ik er naar uit kijk.
 • Dagjes weg met Emily. Gewoon nog even met z’n drietjes, even aandacht voor het kleine, grote meisje. Aankomende week gaan we naar het Nijntje museum, maar ik wil ook nog naar de dierentuin en als het even zou kunnen lijkt een dagje Efteling me met Emily ook nog wel echt leuk. Lekker een ochtendje zwemmen met z’n drietjes en daarna gaar een filmpje kijken. Zo zijn er genoeg dingen om quality time door te brengen.
 • Quality time met Paul. Geen babymoon, maar samen een dagje weg. We hebben al bedacht dat we nog een dag en een nachtje naar de sauna willen voor de baby komt. Even zen, zonder telefoon, lekker eten, drinken, hangen en niks doen.

 • De babykamer en Emily haar kamer afmaken. Dat is echt een moetje, en wil ik eigenlijk nog deze maand gedaan hebben. Eind van de maand ben ik 30 weken zwanger en gaat de tijd (in mijn hoofd) een beetje dringen. En kan ik zelf ook nog mee helpen natuurlijk.
 • We moeten dit jaar een nieuwe CV ketel, niet echt een fijn vooruitzicht (hoewel een warme douche altijd fijn is) maar ik weet niet of vakantie er nog in zit dit jaar. Het lijkt me ook niet helemaal een realistisch doel om met een baby van een maand of 5, zo’n 1200km te gaan rijden. Dus dat hangt even af van allerlei factoren.
 • Zou de cabrio nog van stal komen dit jaar? misschien na mijn verlof, maar dat is altijd een fijn vooruitzicht, zonder dak op pad. Al is het maar naar het werk.
 • Sowieso na mijn verlof weer aan het werk. Nu binnen mijn functie als (trainee) teamleider heb ik het echt super erg naar mijn zin. Laat mij dit voor de komende jaren nog maar gewoon doen!
 • Barbecueën, buiten zitten, genieten met vrienden, familie. Wijntjes, bier en lekker eten.
 • Verder is het sowieso een fijn vooruitzicht dat we dit jaar een baby mogen verwelkomen, daar gaan we onwijs van genieten (hoop ik, neem ik even aan, hoe dan ook) En dan vanuit daar maar weer verder.

Wat staat er op jou 2018 to do list?

Een reactie

 1. Goede to do list! Motor rijbewijs halen is echt super leuk! Zeker doen als het kan. Ben benieuwd hoe jullie nieuwe wondertje eruit ziet, hoe hij/zij gaat heten en hoe het kamertje eruit gaat zien. Succes met alles doen en geniet van jullie dagje samen weg.
  Jessica onlangs geplaatst…Nieuwjaars bloghop + winactieMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge