Aankondiging: Wij worden tante en oom!

Eindelijk mogen we het dan met iedereen delen. Dit ontzettend leuke nieuwtje. Wij worden oom en tante.

Mijn eigen kleine zusje is in verwachting van hun eerste kleintje. Hoe bijzonder is dat! Hij of zij word verwacht eind oktober dat betekend dat de zwangerschap nu op 12 weken zit. Alles gaat hartstikke goed en m’n zusje voelt zich ook goed. Wel moe en een beetje misselijk, maar gelukkig zonder overgeven.

Ze kwamen het ons vertellen rond de 8 weken. Met een kaartje en een flesje frozen bubbels.

Op het moment dat ze het vertelde had ik al wel zo’n vermoeden. Mijn zusje kocht op bij het Feel Good & Shop Event al zwangerschaps mijlpaal kaarten, voor als het zover is. Toen ze de dag erna een berichtje stuurde of we thuis waren had ik het stiekem al wel een beetje verwacht, haha. Maar wat super leuk.

We hebben Emily al geleerd: ‘ tante Floor krijgt een..’ en dan zegt Emily: ‘Baby.’ Emily is op het moment ook volop met haar pop bezig maar ik denk niet dat ze enig idee heeft wat het allemaal inhoud. Daar is ze nog wat jong voor.

Hoe ik me voel nu tijdens ons traject? Voor mij doet dat er compleet niet toe. Hun wens voor een kindje is er net zo goed een en het is ze meer dan van harte gegund. Ik kan alleen maar blij zijn voor ze. En dat ben ik ook. Ik heb al super leuke cadeautjes gekocht. Hele schattige rompers (een witte en een groene) in maatje 56 gekocht. 


Nu dus lekker genieten en vooruit kijken naar ons kleine neefje of nichtje! 

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge